Előfizetői tartalom

Újra lehet alkoholt inni a legnagyobb orosz légitársaság járatain

Portfolio
Újra elkezd alkoholos italokat értékesíteni az Aeroflot a járatain, azokon is, amelyeken pár évvel ezelőtt egy incidens miatt betiltotta. 2008-ban egy részeg utas megpróbált eltéríteni egy gépet, amit végül sikerült megakadályozni, de a légitársaság akkor úgy döntött, hogy egyes járatain leállítja az alkohol árusítását a turistaosztályon.

Az orosz hírügynökség, a TASS információi szerint a mai naptól visszakerül az alkohol az Aeroflot azon járatok kínálatára is, amelyeken 2010-ben tilalmat vezetett be. Lesz sör a 6 órás utakon és számos 3 órás út kínálatába bekerül a bor. 2008-ben egy részeg utas megpróbálta átvenni az irányítást egy gép felett a Kalinyingrád-Moszkva járaton, de a személyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés