Előfizetői tartalom

Újraindul a kereskedés az Enefi részvényeivel

Portfolio
Az Enefi részvényeinek kereskedését ma egész napra felfüggesztették, a cég fontos bejelentése előtt. A bejelentés megérkezett, amelynek értelmében a Marosvásárhelyi Törvényszék elhalasztotta az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében. A bejelentés után a papírokkal a tőzsdei kereskedést ma 12 órától visszaállítják.

Az Enefi részvények kereskedését a pénteken egész napra felfüggesztették, miután a társaság olyan bejelentést kívánt tenni, ami a részvények árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja. A bejelentés megérkezett, amelynek értelmében a Marosvásárhelyi Törvényszék elhalasztotta az ítélethozatalt az Enefi román leányvállalatának ügyében. A tőzsde által közzétett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés