Előfizetői tartalom

Üzent a kormány a MOL-nak: el kell adni az INA-t?

Portfolio
A MOL portfóliójának felülvizsgálatára, adott esetben az INA-részvények eladásának előkészítésére kéri fel az olajtársaság menedzsmentjét a magyar kormány - tájékoztatott a kabinet döntéséről a Kormányzati Információs Központ. Mindez új színt visz a történetbe, ezzel ugyanis az ügy láthatóan nemcsak a horvátoknál, de idehaza is politikai szintre emelkedett.

A magyar kormány közleménye "A magyar Kormány, mint Horvátország legjelentősebb külföldi befektetőjének, a MOL-nak legnagyobb tulajdonosa, a mai ülésén áttekintette az olajipari társaság horvátországi befektetésével kapcsolatban kialakult helyzetet. A horvát állam ás a MOL között létrejött szerződés alapján a MOL maradéktalanul teljesítette az abban vállalt kötelezettségeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés