Előfizetői tartalom

Valakik nagyon jól járhatnak a rezsicsökkentéssel

Portfolio
Kétszer részesülhetnek a 12 ezer forintos egyszeri rezsicsökkentésből azok a háztartások, amelyek földgázt és távhőt is fogyasztanak, annak ellenére, hogy ennek lehetőségét a kormány korábban kizárta. Az RTL Klub beszámolója szerint több néző is jelezte, hogy mind a gáz-, mind a távhőszolgáltató értesítette őket, hogy jóváírják számláikon a 12 ezer forintot.

A csatorna megkereste a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot is, amely azonban mindössze annyit reagált az ügyre, hogy a téli rezsicsökkentés minden gázfogyasztónak és a távfűtéses háztartásoknak jár Kósa Lajos megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter korábban azt mondta, kizárt a kétszeres jóváírás azon családoknál, amelyek gázzal fűtenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés