Előfizetői tartalom

Zsákszámra veszik a vállalati kötvényeket

Portfolio
Valósággal dübörög a vállalati kötvénypiac az Egyesült Államokban, a kibocsátások összértéke ebben a hónapban már meghaladta a 100 milliárd dollárt. Az év eddig eltelt részében összességében 510 milliárd dollár értékben bocsátottak ki kötvényeket a vállalatok, ami rekordnak számít - írja a Financial Times. Úgy tűnik az államkötvény piacokon legutóbb tapasztalt feszültségek nem vetették vissza a vállalati kötvények iránti robosztus keresletet.

Töretlenül veszik a vállalati kötvényeketTöretlenül népszerűek a vállalati kötvények az USA-ban, a kibocsátások összértéke ebben a hónapban már most meghaladta a 100 milliárd dollárt. Zsinórban egyébként ez a negyedik olyan hónap, amikor a kibocsátások 100 milliárd dollár felett alakulnak. A legutóbbi nagy kibocsátások mögött olyan nevek vannak, mint a Goldman Sachs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés