Előfizetői tartalom

Váradi: a Wizz Air a "magyar légitársaság" (2.)

Portfolio
A Wizz Air a magyar légitársaság és ezt a szerepét a jövőben is erősíteni kívánja - mondta Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója. A vállalat tavaly megörökölte a Malév több repülési jogát az Európai Unión kívüli célállomásokra és ezeken felül még mintegy féltucat desztinációt vizsgál jelenleg a cég. A légitársaság Kelet felé terjeszkedne.

A Wizz Air a "magyar légitársaság" A Malév eltűnéséven a magyar piacon status quo váltás történt. A Wizz Air most a magyar légitársaság. Kérdés, hogy miként definiáljuk a nemzeti légitársaság fogalmát, de tény, hogy a Wizz Air minden szempontból magyar, jogi értelemben is - mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. Hozzátette, hogy ezt a szerepet a jövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés