Előfizetői tartalom

Végre mindenki átfogó képet kaphat a Konzumról - És kiderült, mikor jöhet a felaprózás

Portfolio
Ma reggel több fontos bejelentést is közzétett a Konzum a Budapesti Értéktőzsdén: az MNB jóváhagyta a társaság korábban benyújtott összevont tájékoztatóját, amely végre teljes, átfogó képet ad a Konzum tevékenységéről és a közelmúlt dinamikus gazdasági változásairól. Ezen kívül a befektetők megismerhették, hogy a korábban zártkörű tőkeemelés során keletkezett közel 8,4 millió új Konzum-részvény mikor kerül bevezetésre, illetve a tervek szerint mikor hajthatják végre a hónapok óta tervezett részvény-feldarabolást.

Ma reggel a Konzum bejelentette, hogy az MNB 2018. szeptember 21-én engedélyezte a társaság által korábban zártkörűen forgalomba hozott 8 424 159 darab, a korábbiakban kibocsátott részvényekkel mindenben azonos jogokat biztosító, egyenként 25 forint névértékű törzsrészvényeknek a Budapesti Értéktőzsde által működtetett szabályozott piacra történő bevezetéséhez készített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés