Vegyesen zártak az indexek a tengerentúlon Percről-percre

2019. február 8. 22:10    
nyomtatás
 
A tengerentúli piacnyitás után az amerikai tőzsdék is lejjebb kerültek, a piaci szereplők a globális gazdaság lassulása mellett az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa miatt aggódnak. A nap végére az indexek vegyesen zártak.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Vegyesen zártak az indexek 2019.02.08 22:10

A Dow Jones Index 0,3 százalékkal került lejjebb, míg az S&P 500 és a Nasdaq 0,1 százalékot emelkedett. A nap nyertese a United Technologies lett (+1,1%), míg anap vesztese a UnitedHelath Group (-3%).

Alig mozdulnak az indexek 2019.02.08 21:25

Nem sokkal a pénteki kereskedés zárása előtt Dow Jones Index 0,6, az S&P 500 0,2, a Nasdaq 0,1 százalékos esést mutat.

Kicsit javult a helyzet 2019.02.08 19:24

A Dow Jones Index má csak 0,7, az S&P 500 0,4 százalékos esést mutat.

Esik Amerika 2019.02.08 17:59

A hangulatot a Fehér Ház gazdasági főtanácsadójának korábbi nyilatkozata árnyékolta be, miután Larry Kudlow szerint az Egyesült Államok és Kína jelentős távolságra van a kereskedelmi megállapodástól.

A befektetőket mindemellett az amerikai elnök szavai is óvatosságra inthették, miután Donald Trump csütörtökön azt nyilatkozta, hogy a kereskedelmi megállapodás márciusi megkötésének határideje előtt nem tervez találkozót a kínai elnökkel. A pénteki piacnyitástól távolodva a tengerentúli tőzsdék mérsékelt mínuszban járnak, az S&P500 0,7 százalékos esése mellett a Dow 1 százalékkal került eddig lejjebb.

Esik Amerika

Esik Amerika

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium