Veszik az amerikai részvényeket a befektetők, pluszban zárt Amerika Percről-percre

2019. május 16. 22:02    
nyomtatás
 
Kitartott a jó hangulat a tőzsdéken, a vezető három amerikai részvényindex mindegyike 1% körüli erősödést mutatott a tegnapi záróértékéhez képest.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Pluszban zárt Amerika 2019.05.16 22:02

Veszítettek lendületükből, de így is pluszban zárták a csütörtöki kereskedési napot az amerikai indexek. A Nasdaq 1% körüli erősödéssel fejezte be a napot, míg a Dow és az S&P 500 0,84 és 0,89%-kal került feljebb.

Veszik az amerikai részvényeket a befektetők 2019.05.16 21:05

A kedvező vállalati gyorsjelentések és a bankpapírok is segítik erősödni az amerikai részvényindexeket. A cégek közül a Walmart a Cisco Systems is kedvező számokkal rukkolt elő gyorsjelentésében, a bankpapírok pedig főként az amerikai 10 éves állampapír kamatemelkedése miatt erősödnek.

A vezető részvényindexek közül az S&P 500 és a Nasdaq 1% feletti erősödést mutat,míg a Dow 0,83%-kal került feljebb tegnapi záróértékéhez képest.

Veszik az amerikai részvényeket a befektetők

Veszik az amerikai részvényeket a befektetők

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium