Visszaengedték az Őrmester részvényeit, elszabadult az árfolyam

2018. május 17. 10:27    
nyomtatás
 
Tegnap visszaállította az MNB az Őrmester részvényeinek kereskedését a BÉT-en, a papírok második napja emelkednek, ma ismét 19 százalékos pluszban az árfolyam.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az Őrmester részvényeinek kerskedését május 7-én függesztette fel az MNB, miután a társaság a közgyűlés által elfogadott (konszolidált) éves beszámoló hiányában nem tette közzé a tavalyi éves jelentését a határidőig.

Az MNB május 16-án visszaállította a papírok kereskedését. Tegnap 19 százalékos emelkedéssel indult újra a részvények kereskedése, ma 170 forinton állnak a papírok, ami szintén 19 százalékos emelkedést jelent.

Az Őrmester a tegnapi piaczárás után közölte, hogy a BorgWarner Oroszlány Kft., a BorgWarner Hungary Kft. és az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. közti háromoldalú megállapodás újabb határozatlan idejű megbízással bővült. Az eddigi őrzés-védelmi szolgáltatáson felül takarítási, kertészeti és hó eltakarítási munkálatokat is végez ezentúl az Őrmester a BorgWarner cégcsoportnak.
Az új megbízatás várhatóan évi nettó 107 millió forintos árbevételt jelent a cégnek. Ez jelentős tétel a cégnek, 2017-ben az éves nettó árbevétele 950 millió forint volt - derül ki az éves jelentésből, amit azóta publikált a cég.

Visszaengedték az Őrmester részvényeit, elszabadult az árfolyam

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium