Előfizetői tartalom

Zöld utat kapott a Konzum Opusba történő beolvasztása

Portfolio
Tegnap a terveknek megfelelően lezajlott a Konzum rendkívüli közgyűlése, amelynek keretében az összes korábban közzétett napirendi pont egyhangúan elfogadásra került - derült ki abból a tájékoztatóból, amelyet a társaság a Budapesti Értéktőzsdén közzétett. Ezzel fontos mérföldkőhöz érkezett a Konzum és az Opus fúziója, hiszen a napirendi pontok elfogadásával zöld utat kapott a folyamat elindítása.

Minden napirendi pontot elfogadtakTegnap, az előzetes bejelentésekkel összhangban, rendkívüli közgyűlést tartott a Konzum, amely során a korábban közzétett napirendi pontok kerültek tárgyalásra, majd ezt követően egyhangúan elfogadásra. A most közzétett tájékoztató szerint A Konzum beolvad az Opusba, ezzel a Konzum teljes vagyona az Opusra, mint általános jogutódra száll...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés