Előfizetői tartalom

Egyre szebb eredmények a PannErgytől

Jánosa Tamás
A PannErgy is közzétette az első negyedéves gyorsjelentését, melyben a vállalat a miskolci projektnek köszönhetően jelentős árbevétel-növekedésről számolt be, ráadásul EBITDA és nettó eredmény soron nyereséget jelentett, igaz utóbbi egyelőre nem nevezhető túl acélosnak. A bevételek emelkedésével párhuzamosan ugyanakkor a működési költségek is számottevően megugrottak. Eltekintve a beüzemeléshez kapcsolódó egyszeri költségektől, valamint figyelembe véve az enyhe telet, és a miskolci projekt egyelőre félkész állapotát, a menedzsment korábbi EBITDA-várakozása akár teljesíthető is lehet.

A gyorsjelentés főbb pontjai: A miskolci beruházás látványosan növelte a bevételeket, és a vállalat EBITDA és nettó eredmény soron is nyereséges volt A bevételekkel párhuzamosan a működési költségek is jelentősen megugrottak A folyamatban levő projektek a terv szerint haladnak, Győrött június végén lehet eredménye az első fúrásnak A korábban tervezettnél egy nappal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés