Előfizetői tartalom

Egyre szebb számok a PannErgytől

Portfolio
A szezonálisan gyengébb második negyedévben a miskolci projektnek köszönhetően jelentős árbevétel-növekedésről, és csökkenő üzemi veszteségről számolt be a PannErgy. A részvényárfolyam következő időszaki alakulására várhatóan a társaság győri projektje felől érkező hírek lehetnek hatással. Fontosabb részletek: Növekvő árbevétel, csökkenő üzemi és adózott veszteség, pozitív EBITDA sor A megkezdett beruházások (Miskolc II., Győr) a tervek szerint haladnak A piaci szereplők elsősorban a győri fúrás eredményére várnak, mellyel kapcsolatban egyelőre nem érkezett új információ.

Növekvő árbevétel, csökkenő veszteség Hétfőn piaczárást követően közzétette a második negyedéves gyorsjelentését a PannErgy, mely árbevétel soron a vizsgált időszakban 180 százalékos emelkedésről számolt be. A növekedés oka a miskolci projekt átadásának köszönhető, ahol a második negyedévben 268 millió forintos árbevételt realizált a társaság. A szentlőrinci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés