Segítségért kiált a Föld! Nem akármilyen zenei klipet készített a felkapott magyar banda

2019. augusztus 16. 10:20    
nyomtatás
 
Nem szoktunk zenei klipekkel foglalkozni, azonban a hazai, elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Follow The Flow formáció komoly üzenetekkel bíró videót készített a már meglévő dalához, ezzel pedig egy új tartalommal töltötték fel.


Csütörtökön került fel a Youtube-ra a 2016-ban alapított csapat legújabb klipje. Közösségi oldalukon így hívták fel a figyelmet rá:

Reméljük, hogy az új videó egy gondolatébresztő és cselekvésre biztató alkotás lett. Az üzenet egyértelmű: VÁLTOZTATNUNK KELL.

A májusban bemutatott első nagylemezükön már szerepelt a "Csak nélküled élem túl" című dal, azonban a videót csak most mutatták be és a klip képi világa, valamint a videó alatt felugró informatív rövid üzenetek új értelmezést és tartalmat adtak a dalnak.

Ezek szerint a dal a klímaváltozás súlyos következményeire mutat rá és a Föld nevében figyelmezteti az emberiséget.

"Az emberiség pazarló életmódja és a természet kizsákmányolása vezetett az üvegházhatáshoz, ami miatt a Földünk lényegében felforr. A legdurvább becslések szerint 1,5 évünk maradt, hogy változtassunk" - olvasható az üzenet a klip legelején.

Ezt a dalt a Föld írta nekünk - ad ezzel új értelmezést a dalnak a csapat.
Segítségért kiált a Föld! Nem akármilyen zenei klipet készített a felkapott magyar banda

A Follow The Flow zenekar tagjai a legjobb magyar előadónak járó díjjal az MTV Europe zenei tévécsatorna díjkiosztó ünnepségén az észak-spanyolországi Bilbaóban 2018. november 4-én. Kép és címlapkép forrása: MTI/EPA-EFE/Miguel Tona

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium