Előfizetői tartalom

Változtatna a PannErgy az opciós program feltételein (2.)

Portfolio
Közzétette közgyűlési előterjesztéseit a PannErgy, melyek között a társaság éves jelentése is elérhető. Mivel a számok még tartalmazzák a Pannunion eredményeit, és a geotermikus egységekre külön-külön nincs lebontva a bevétel és EBITDA értéke (ahogy a negyedéves jelentésekben), érdemi információkat nem tartalmaznak a dokumentumok. Egyetlen érdekesség az opciós program feltételeinek megváltoztatása.

A társaság az egyes negyedévek vonatkozásában a tavalyi harmadik negyedév végéig közzétette a Szentlőrinci Geotermia Zrt és a Berekfürdő Energia Kft. bevételi és EBITDA számait. Az éves jelentés azonban ilyen részletes lebontást nem tartalmaz, vagyis nem tudjuk, hogy ezek az egységek hogyan teljesítettek a negyedik negyedévben. Ez abból is adódik, hogy az éves beszámoló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés