Előfizetői tartalom

Zuhan a Wal-Mart, csalódtak a befektetők (2.)

Portfolio
A várakozásoknál gyengébben teljesített a Wal-Mart a január végén zárult pénzügyi évének negyedik negyedévben. Az időszak profitja elmaradt az elemzői konszenzustól és a kiskereskedelmi szektor számára kiemelten fontos karácsonyi szezonban lassultak az online értékesítések. A negyedéves jelentés után a Wal-Mart részvényei közel 10 százalékot zuhantak az amerikai tőzsdén.

A negyedik negyedév fontosabb számai:136,3 milliárd dolláros bevételt ért el a Wal-Mart a november-januári negyedévben, ami 4,1 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A devizaárfolyam-változások hatásait kiszűrve 3,1 százalékkal emelkedett a negyedéves bevétel az előző évihez képest a Wal-Mart amerikai összehasonlítható alapon számolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés