Előfizetői tartalom

Nagyot estek a Mészáros-részvények

Portfolio
A kínai tőzsdét leszámítva az ázsiai részvényindexek is estek hétfőn, miután a piaci szereplők az amerikai protekcionista lépések mellett a patthelyzet lehetőségét felvető olasz parlamenti választások végeredménye miatt is aggódtak. Az európai tőzsdék a kezdeti esés után óvatos emelkedést mutatnak, az egyetlen kivételt a milánói börze jelenti, amely továbbra is mínuszban jár a hétvégi olasz választások után. Emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést a magyar tőzsde, azonban rossz napjuk volt a hazai kispapíroknak és a Mészáros-részvények is nagyot estek.

2018. március 05. 17:23 Megosztás Mérsékelt pluszban zárt a magyar tőzsde 11,5 milliárd forintos forgalom és 180 pontos emelkedés mellett 0,4 százalékos pluszban zárt a magyar tőzsde, a hazai blue chipek ugyanakkor vegyes teljesítménnyel fejezték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés