A budapesti Semmelweis Egyetemen végeztem dietetikusként, mesterdiplomát a Testnevelési Egyetem Humánkineziológia szakán szereztem. 10 éve dolgozom a dietetikus szakmában: először néhány évig egy egészségügyi piackutató cégnél, majd 7 éven keresztül a Sebészeti Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikán, valamint több budapesti magánrendelőben is. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szakrendelő Intézetében tanácsadó dietetikusként dolgozom, részt veszek a dietetikus hallgatók egyetemi oktatásában. Szakértőként együttműködésben dolgozom kisebb és nagyobb cégekkel, éttermekkel. Első könyvemet az egészséges és fenntartható étkezésről írtam, mely Magyar Superfood címmel jelent meg (Boook Kiadó, 2020.) Mindennapi munkám meghatározó része, hogy a mai világban olyan sok féle tévhit és görcsös táplálkozási szabály ellen és az evidencia alapú tájékoztatás mellett küzdök. Erről szól instagram oldalam (diet_etikus) és egy dietetikus kollégámmal együtt indított oktató felület, a Dietetikus Projekt.
Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként: