Beosztás: Szenior Minőségügyi és Termékfejlesztési Vezető
Cselényi Tibor Szentpéterváron szerezte orvosi diplomáját 1989-ben. Orvosi mikrobiológiából szakvizsgázott, és ezen a területen dolgozott 1996-ig a Fővárosi Szent László Kórházban. Ezt követően került a hazai McDonald’s-hoz, ahol kezdetben az élelmiszerbiztonsági rendszerek (HACCP, élelmiszerbiztonsági auditok) kiépítése volt a feladata. Emellett szerezte meg második diplomáját 2000-ben a Kertészeti Egyetem Élelmiszerkémia Tanszékén, élelmiszeripari minőségfejlesztő szakmérnökként. Ezzel egy időben vette át a minőségbiztosítási osztály irányítását, ahol többek között a beszállítók fejlesztéséért, a beszállítók által üzemeltetett élelmiszerbiztonsági és minőségügyi rendszerekért, az alapanyagok biztonságáért és minőségéért, valamint a termékek fejlesztéséért felel. Fontos feladata a McDonald’s éttermekben üzemeltetett élelmiszerbiztonsági rendszerek felügyelete és fejlesztése, valamint az üzemeltetési eljárások minőségügyi rendszerekbe illesztése és fejlesztése.
Korábban a következő Portfolio konferenciákon vett részt előadóként: