Portfolio Konferencia logo

Gyalay-Korpos Gyula

Vállalat: Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége
Beosztás: elnök

A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szerezte meg diplomáját és tervező építészként kezdte meg szakmai tevékenységét. Öt évet töltött a Budapesti Értéktőzsdén, ahol technikai fejlesztésekben vett részt mint projektmanager, majd a tőzsde üzemeltetésért felelős kft. ügyvezetője volt.
Több mint 20 éve kezdett el kereskedelmi létesítmények fejlesztésével foglalkozni, közel hat évig volt a Plaza Centers Group fejlesztési igazgatója, majd közel egy évet töltött a Hajógyári Sziget gigaprojekt előkészítésével, mely egyéb okok miatt nem valósult meg.
2005-től 2015 őszéig a hamburgi központú ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezetője volt. (Az ECE az egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlanfejlesztő és üzemeltető cég Európában.)
E több mint 20 év alatt 17 bevásárlóközpont és 1-1 irodaház és oktatási épület létrehozásában vett részt illetve volt felelős a megvalósításáért.
2012 óta a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének az elnöke és jelenleg is több kereskedelmi projektben vesz részt mint konzulens. 2011-ben szakmai munkájának elismeréseként Baross Gábor díjat kapott.

Önnek ajánljuk

Portfolio HR Revolution 2020

Portfolio HR Revolution 2020

2020. november 18. Budapest
Sustainable World 2020

Sustainable World 2020

2020. szeptember 9. Budapest
Portfolio Private Health Forum 2020

Portfolio Private Health Forum 2020

2020. november 10. Budapest
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

*

* - A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit