Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Gyalay-Korpos Gyula

Vállalat: Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége
Beosztás: elnök

A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szerezte meg diplomáját és tervező építészként kezdte meg szakmai tevékenységét. Öt évet töltött a Budapesti Értéktőzsdén, ahol technikai fejlesztésekben vett részt mint projektmanager, majd a tőzsde üzemeltetésért felelős kft. ügyvezetője volt.
Több mint 20 éve kezdett el kereskedelmi létesítmények fejlesztésével foglalkozni, közel hat évig volt a Plaza Centers Group fejlesztési igazgatója, majd közel egy évet töltött a Hajógyári Sziget gigaprojekt előkészítésével, mely egyéb okok miatt nem valósult meg.
2005-től 2015 őszéig a hamburgi központú ECE Projektmanagement Budapest Kft. ügyvezetője volt. (Az ECE az egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlanfejlesztő és üzemeltető cég Európában.)
E több mint 20 év alatt 17 bevásárlóközpont és 1-1 irodaház és oktatási épület létrehozásában vett részt illetve volt felelős a megvalósításáért.
2012 óta a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének az elnöke és jelenleg is több kereskedelmi projektben vesz részt mint konzulens. 2011-ben szakmai munkájának elismeréseként Baross Gábor díjat kapott.

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit