Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Nagy Bálint

Vállalat: Pénzcentrum, HelloVidék, Agrárszektor
Beosztás: lapigazgató - vezető szerkesztő

Nagy Bálint karrierjét irodavezetőként kezdte a budapesti Eurographics Kft. Építész Alkotó Műhelynél. 2010-ben csatlakozott gyakornokként Magyarország vezető lakossági pénzügyi portáljához, a Net Média Zrt.-hez tartozó Pénzcentrumhoz. 2011-től a portál szerkesztő-újságírója; 2014-től vezető szerkesztője.

Vezetőként nevéhez köthető többek között a Pénzcentrum külalakjának, és használhatóságának radikális megújítása; a kitartó munkát a Magyar Marketing Szövetség is elismerte. 2014-ben Magyarország első számú lakossági pénzügyi hírportálja, mintegy 300 nevezőt maga mögé utasítva a Média kategóriában szerezte meg az első helyet.

A erőteljes dizájnfrissítés mellett, a portálnál kiemelt figyelmet fordított új, jóval nagyobb olvasóközönség számára releváns, de mégis szakmai tartalmi irányok meghatározására. A stratégiai döntést mára már a hivatalos olvasottsági statisztikák is alátámasztják, a célok eléréséhez felépített szerkesztőség kitartó munkája egyértelműen beérett. Ma, a hivatalos mérések szerint havonta több mint 1 millió valós felhasználó(real user - RU) éri el a Portfolio Csoport hírportálját. 

A sikereket jól mutatja, hogy a Pénzcentrum is gyakran szerepel a legolvasottabb magyar oldalak 50-es toplistáján. Az IAB Hungary szakmai szervezet által publikált lista a Gemius-DKT hivatalos adatain alapszik, és azt mutatja, hogy a Portfolio Csoport második legnagyobb hírportálja komoly növekedést tudott elérni az elmúlt időszakban. „Az elmúlt évek szisztematikus építkezése, a speciális munkamódszerek mellett, a lakosság pénzügyi döntéseit segítő szolgáltatások is beváltották a hozzájuk fűzött reményeket” - összegezte az elért eredmények hátterét egy vele készült interjúban.

2018 novemberében, reagálva az egyre hangsúlyosabb regionális és lokális fogyasztói igényekre, HelloVidék néven indította el új gazdasági- és életmódmagazinját a Portfolio Csoport. Az oldal könnyed stílusban mutatja be a főváros határain kívüli élet sokszínűségét. Az oldal létrehozása, szerkesztőgárdájának felépítése, és tematikájának meghatározása mind-mind Nagy Bálint munkáját dicséri; az indulás óta ő látja el a portál vezető szerkesztői feladatait is.

Az online hírszerkesztésben szerzett tapasztalatait 2019 januárja óta, lapigazgatói pozícióban a Portfolio Csoporthoz tartozó Agrárszektor.hu agrárgazdasági hírportálnál is kamatoztatja.

A hírportálok vezetése mellett, elemzői munkája során elsősorban a lakás-, és ingatlanpiaci, valamint építőipari-, és energetikai trendek elemzésével, értékelésével foglalkozik. Folyamatosan publikál a Net Média Zrt.-hez tartozó Portfolio Ingatlan Magazinban (régi nevén REsource Ingatlaninfó), valamint rendszeresen tart konferenciákon előadásokat, moderál szakmai rendezvényeken panelbeszélgetéseket, és ad interjúkat televízióknak és rádióknak egyaránt. Nevéhez köthető továbbá a Portfolio egész napos munkaerőpiaci konferenciája, a 2019 májusában első alkalommal megrendezett Portfolio HR Revolution 2019, illetve a 2019 novemberében először megtartott Portfolio Big Office HR Brand Day 2019 is.

Önnek ajánljuk

Portfolio Property X 2024

Portfolio Property X 2024

2024. május 29 - 30.
Property Warm Up 2024

Property Warm Up 2024

2024. március 7.
Építőipar 2024

Építőipar 2024

2024. március 21.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.