Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Nagy Bálint

Vállalat: Pénzcentrum, HelloVidék, Agrárszektor
Beosztás: lapigazgató - vezető szerkesztő

Nagy Bálint karrierjét irodavezetőként kezdte a budapesti Eurographics Kft. Építész Alkotó Műhelynél. 2010-ben csatlakozott gyakornokként Magyarország vezető lakossági pénzügyi portáljához, a Net Média Zrt.-hez tartozó Pénzcentrumhoz. 2011-től a portál szerkesztő-újságírója; 2014-től vezető szerkesztője.

Vezetőként nevéhez köthető többek között a Pénzcentrum külalakjának, és használhatóságának radikális megújítása; a kitartó munkát a Magyar Marketing Szövetség is elismerte. 2014-ben Magyarország első számú lakossági pénzügyi hírportálja, mintegy 300 nevezőt maga mögé utasítva a Média kategóriában szerezte meg az első helyet.

A erőteljes dizájnfrissítés mellett, a portálnál kiemelt figyelmet fordított új, jóval nagyobb olvasóközönség számára releváns, de mégis szakmai tartalmi irányok meghatározására. A stratégiai döntést mára már a hivatalos olvasottsági statisztikák is alátámasztják, a célok eléréséhez felépített szerkesztőség kitartó munkája egyértelműen beérett. Ma, a hivatalos mérések szerint havonta több mint 1 millió valós felhasználó(real user - RU) éri el a Portfolio Csoport hírportálját. 

A sikereket jól mutatja, hogy a Pénzcentrum is gyakran szerepel a legolvasottabb magyar oldalak 50-es toplistáján. Az IAB Hungary szakmai szervezet által publikált lista a Gemius-DKT hivatalos adatain alapszik, és azt mutatja, hogy a Portfolio Csoport második legnagyobb hírportálja komoly növekedést tudott elérni az elmúlt időszakban. „Az elmúlt évek szisztematikus építkezése, a speciális munkamódszerek mellett, a lakosság pénzügyi döntéseit segítő szolgáltatások is beváltották a hozzájuk fűzött reményeket” - összegezte az elért eredmények hátterét egy vele készült interjúban.

2018 novemberében, reagálva az egyre hangsúlyosabb regionális és lokális fogyasztói igényekre, HelloVidék néven indította el új gazdasági- és életmódmagazinját a Portfolio Csoport. Az oldal könnyed stílusban mutatja be a főváros határain kívüli élet sokszínűségét. Az oldal létrehozása, szerkesztőgárdájának felépítése, és tematikájának meghatározása mind-mind Nagy Bálint munkáját dicséri; az indulás óta ő látja el a portál vezető szerkesztői feladatait is.

Az online hírszerkesztésben szerzett tapasztalatait 2019 januárja óta, lapigazgatói pozícióban a Portfolio Csoporthoz tartozó Agrárszektor.hu agrárgazdasági hírportálnál is kamatoztatja.

A hírportálok vezetése mellett, elemzői munkája során elsősorban a lakás-, és ingatlanpiaci, valamint építőipari-, és energetikai trendek elemzésével, értékelésével foglalkozik. Folyamatosan publikál a Net Média Zrt.-hez tartozó Portfolio Ingatlan Magazinban (régi nevén REsource Ingatlaninfó), valamint rendszeresen tart konferenciákon előadásokat, moderál szakmai rendezvényeken panelbeszélgetéseket, és ad interjúkat televízióknak és rádióknak egyaránt. Nevéhez köthető továbbá a Portfolio egész napos munkaerőpiaci konferenciája, a 2019 májusában első alkalommal megrendezett Portfolio HR Revolution 2019, illetve a 2019 novemberében először megtartott Portfolio Big Office HR Brand Day 2019 is.

Önnek ajánljuk

XX. Property Investment Forum

XX. Property Investment Forum

2024. szeptember 25.
Private Health Forum 2024

Private Health Forum 2024

2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024

Future of Finance 2024

2024. szeptember 17.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.