Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Makroegyensúly és gazdasági növekedés Magyarországon

Időpont: 2006. május 3.  

Helyszín: Hilton Budapest WesEnd

Kiemelt témáink

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Erik Asbrink
svéd pénzügyminiszter (1996-1999)
speaker image
Barabás Gyula
igazgatóhelyettes
MNB
speaker image
Jaksity György
elnök
Concorde Értékpapír Zrt.
speaker image
Járai Zsigmond
közgazdász
a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke
speaker image
Ilkka Kajaste
helyettes államtitkár
Finnország Pénzügyminisztériuma
speaker image
Dr. Kóka János
elnök
Doktor24 Csoport
speaker image
Orbán Krisztián
ügyvezető partner
Oriens
speaker image
Peter Pazitny
a szlovák egészségügyi reform kidolgozója
Szlovák Egészségügyi Minisztérium tanácsadója
speaker image
peter.holtzer
Partner
Oriens
speaker image
Simor András
CFO, Vice President
EBRD London
speaker image
Vadas László
partner
Central European Management Intelligence

Miért jöjjön el?

2006. januárjában egy elismert közgazdászokból álló szakértő testület állt fel, hogy átfogó makrogazdasági elemzést készítsen Magyarországról. A tanulmány létrejöttének elsődleges célja, hogy a 2006-os választások eredményétől függetlenül, szakmailag megalapozott stratégiai makrogazdasági programot alkosson, mely elsősorban a magyar gazdaság növekedési tartalékainak kihasználására irányul és amely korábban hasonló nehézségekkel küzdő európai országok sikeres programjainak tanulságaira épül.A kezdeményezést támogató CEMI Tanácsadó Testület tagjai: a testület elnöke, Csaba László, egyetemi tanár (Central European University, Budapesti Corvinus Egyetem, Debreceni Egyetem), Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Simor András, a Deloitte Rt. elnök-vezérigazgatója. A program megoldási javaslatainak segítségével megalapozza az ország fenntartható növekedési pályára állítását, kezeli a jelenlegi egyensúlytalansági problémákat, illetve középtávon ismét lehetővé teszi hazánk gazdasági teljesítőképességének regionális élvonalba kerülését.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató2006. januárjában egy elismert közgazdászokból álló szakértő testület állt fel, hogy átfogó makrogazdasági elemzést készítsen Magyarországról. A tanulmány létrejöttének elsődleges célja, hogy a 2006-os választások eredményétől függetlenül, szakmailag megalapozott stratégiai makrogazdasági programot alkosson, mely elsősorban a magyar gazdaság növekedési tartalékainak kihasználására irányul és amely korábban hasonló nehézségekkel küzdő európai országok sikeres programjainak tanulságaira épül.

A kezdeményezést támogató CEMI Tanácsadó Testület tagjai: a testület elnöke, Csaba László, egyetemi tanár (Central European University, Budapesti Corvinus Egyetem, Debreceni Egyetem), Chikán Attila, egyetemi tanár, volt gazdasági miniszter, Jaksity György, a Concorde Értékpapr Rt. vezérigazgatója, Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Simor András, a Deloitte Rt. elnök-vezérigazgatója. A program megoldási javaslatainak segítségével megalapozza az ország fenntartható növekedési pályára állítását, kezeli a jelenlegi egyensúlytalansági problémákat, illetve középtávon ismét lehetővé teszi hazánk gazdasági teljesítőképességének regionális élvonalba kerülését.

Galéria

GALÉRIA | 51 kép
Makroegyensúly és gazdasági növekedés Magyarországon

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.