Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Növekedési lehetőségek a magyar középvállalatok számára Kelet-Európában

Időpont: 2005. június 2.  

Helyszín: WestEnd Hilton

Normál jegyár

39.900 HUF + ÁFA/fő


Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

Részvételi díj és kedvezmények:
A konferencia díja HUF 39,900 + ÁFA / fő. A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját, büféebédet, kávészünetet és ingyenes parkolást a WestEnd City Center bevásárlóközpont parkolójában. A konferencia két nyelven, angol-magyar szinkrontolmácsolással zajlik.
Két fő jelentkezése esetén 10%, három vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

Ajándék:
Belépőjegyéhez egy éves előfizetést is ajándékba adunk a Portfolio.hu Prémium szolgáltatásaihoz (hírarchivum, grafikon rajzoló, egyes mély elemzések). A belépéshez szükséges jelszót a részvételi díj átutalása után e-mailen küldjük el Önnek.

Fizetési és lemondási feltételek:
A részvételi díjról a jelentkezés visszaigazolásával együtt postai úton számlát küldünk, 8 napos átutalási határidővel. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett május 27-ig fogadunk el, a május 27-e utáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni.

A jelentkezés három könnyű módja:
1. Online: http://www.portfolio.hu/konferencia/jelentkezes.tdp
2. E-mailen: küdje el adatait (jelentkezők neve, cégnév, beosztás, számlázási- és postacím, telefon, e-mail) a konferencia@portfolio.hu címre.
3. Faxon: küdje el adatait (jelentkezők neve, cégnév, beosztás, számlázási- és postacím, telefon, e-mail) a +36-1-327-4081-es faxszámra.

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Támogató

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.