Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio-MAGE Járműipar 2024 | 2024. március 20. - 2024. március 21.

Gyárlátogatás 2. nap (2024. március 21.)

KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐINK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ!

A konferencia második napján több közeli helyszínen biztosítunk gyárlátogatási lehetőséget, buszos transzferrel. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a gyárlátogatás limitált résztvevői létszáma miatt fejenként 1 helyszín választható. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadja be a rendszer. A jelentkezés elfogadásáról értesítést küldünk. Amennyiben az adott helyszín betelt az a jelentkezés során már nem választható.

Helyszínek:

Az ElringKlinger Hungary Kft. kiemelt autóipari alkatrészszállító partnere a magyar és európai OEM és TIER1-es vállalatoknak. Akit érdekel a korszerű autóipari alkatrészgyártás, jöjjön el és nézze meg, hogyan működik a robotizált automata gyártórendszer nagy sorozatban gyártott hidegen alakított fém, illetve műanyag alkatrészgyártásban. Az elmúlt években újabb, az elektrifikációt szolgáló beruházásokat hajtottunk végre, hogy az akkumulátor rendszerek alkatrészeit hatékonyan tudjuk előállítani. A LEAN alapelvek alapján optimalizáljuk a tevékenységünket a minőség és hatékonyság folyamatos fejlesztésével az ICE és egyre nagyobb volumenben elektromos hajtású járművekhez.

A Mercedes-Benz gyár több mint egy évtizede van jelen Magyarországon, s a kezdetektől fogva nagyszerű tapasztalatokra tett szert Kecskeméten.
A vállallat 2022-ben jelentős gyárbővítést jelentett be, amely jelenleg is zajlik. A gyárban négy Mercedes-Benz modellt gyártanak  – a kizárólag Kecskeméten gyártott CLA és CLA Shooting Brake-et, valamint a Mercedes-Benz A-osztályt és az EQB-t, mely az első Magyarországon – sorozatban - gyártott tisztán elektromos autó.
A Járműipari konferencia 2024 keretében tett gyárlátogatás alkalmával a vendégek az összeszerelő üzemet tekinthetik meg. A folyamatot végig követve részesei lehetnek annak, ahogy a gyártósorról a kész autók saját kerekükön gördülnek le, hogy elinduljanak leendő tulajdonosukhoz a világ minden tájára.

A gyárlátogatás részvétel regisztrációhoz között. Helyét kizárólag akkor tudja lefoglalni, ha már rendelkezik belépőjeggyel a rendezvényre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a helyszínek vis maior esetén a programváltoztatás- vagy lemondás jogát fenntartják.


Regisztrálni kizárólag a konferencián megváltott belépőjegy birtokában lehetséges.

Résztvevő adatai (a belépőjeggyel megegyezően)
* Kötelezően kitöltendő mező