Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio Property X 2023

Időpont: 2023. június 7 - 8.  

Helyszín: Anna Grand Hotel, Balatonfüred

A konferencia aktuális ára

Walk in jegyár

239.900 HUF + ÁFA/fő


631 EUR + ÁFA/fő


Kedvezmények

egyéni RICS és/vagy HuGBC és/vagy LEO tagok számára*

10% kedvezmény

4 VAGY TÖBB FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN*

20% KEDVEZMÉNY

Anna Grand, Balatonfüred

Egyágyas szoba ( 1 fő részére)

50900 HUF + ÁFA/szoba

134 EUR + ÁFA/szoba

Kétágyas szoba ( 2 fő részére)

Betelt

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Anna Grand Hotel megtelt, így további szobafoglalást biztosítani a rendezvényre nem tudunk. 

Szeretnénk figyelmébe ajánlani néhány, a konferencia helyszínéhez közeli szálláshelyet, amelyeknél a foglalás egyénileg történik:

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

A Net Média Zrt. a részvételi díjak megváltoztatásának jogát a rendezvény kezdetéig fenntartja.

*Figyelem! A fenti árak közvetített szolgáltatást tartalmaznak (rendezvény ellátás), melyre az esetleges kedvezmények nem vonatkoznak! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezmények nem összevonhatóak. Csoportos jegyvásárlás esetén alkalmazandó kedvezményt kizárólag akkor tud a Net Média Zrt. nyújtani, ha ugyanazon személy, ugyanazon rendezvényre, egy regisztráció során rendeli meg és fizeti ki a csoportos kedvezmény igénybevételéhez mindenkor szükséges mennyiségű részvételi jegyet.

A részvételi díj tartalmazza a büféebédet, a kávészüneteket, valamint az esti vacsorát és az állófogadást.

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet és a szállás díját nem váltjuk vissza. A részvételi díjat és a szállás díját a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj, szállás díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Gold támogató

Kulturális Partner

Innovációs Partner

Fenntarthatósági partnerünk

Silver támogató

Silver/Expert támogató

Bronze támogató

Bronze/Expert

A borkínálat támogatója

A pálinkakínálat támogatója

Sör bár támogatója

A rendezvény karbonsemlegességéért felel

Helyszíni promóciós partner

Hivatalos autókölcsönző partner

Szakmai partner

Accessibility Partner

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Dobler Nikoletta
  • Dobler Nikoletta
  • rendezvényszervező
  •  
  • Telefon: +36 1 646 4393
  • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Attila Bacsa
  • Attila Bacsa
  • KEY ACCOUNT SALES PARTNER
  •  
Takács Sándor
  • Takács Sándor
  • Commercial Director
  •  
  • Telefon: 428-9094
  • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Ditróy Gergely
  • Ditróy Gergely
  • üzletfejlesztési igazgató
  •  
  • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.