Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio.hu FM 2011 - Ingatlanüzemeltetés és Energiahatékonyság

Időpont: 2011. május 19.  

Helyszín: Hotel Marriott, Budapest

Kiemelt témáink

  • Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt?
  • A növekvő piaci verseny és a költségcsökkentési nyomás milyen következményekkel jár az üzemeltetők, ingatlankezelők számára?
  • Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?
  • Problémás bérlők kezelése
  • Mit csinálnak a bankok a hozzájuk visszaszállt, visszavett ingatlanokkal?
  • Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés?
  • B-kategóriás ingatlanok kezelése, üzemeltetése

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Barta Zsombor MRICS
Greenbors Consulting Kft. alapító partner
HuGBC (Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete), nagykövet
speaker image
Ditróy Gergely
üzletfejlesztési igazgató
Portfolio Csoport
speaker image
Flück Róbert
üzemeltetési vezető
ABLON Ingatlanfejlesztő Kft.
speaker image
Honi Katalin MRICS
Director, Asset Services
Colliers
speaker image
Kovács Melinda
vezérigazgató
B&V Group
speaker image
Ruzsinszki Tibor
ingatlan befektetési igazgató
Gránit Alapkezelő
speaker image
Schmidt András
fenntarthatósági vezető
Skanska Magyarország
speaker image
Michael P. Smithing FRICS
Co-founder
Days2gether
speaker image
Székely Gábor
befektetési igazgató
AutoWallis Nyrt.
speaker image
Szentpétery Arnold
ügyvezető igazgató
Sourcing Hungary Kft.
speaker image
MRICS Szijártó Péter MRICS
vezérigazgató
B&V Group
speaker image
Török Gergely
Facility Management Director
TriGranit Management Zrt.
speaker image
Vörös Gábor
ingatlanüzemeltetési igazgató
Indotek Group

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu által második alkalommal megrendezendő Ingatlankezelés és Energiahatékonyság Konferencia az ingatlanszektor elmúlt időszakban bekövetkezett jelentős változásaira kíván reagálni. A válság óta eltelt időszakban egyre inkább előtérbe kerültek az üzemeltetési, ingatlankezelési szolgáltatások, üzletágak. A rendezvény alapvetően a facility management, a property management és az asset management piac kihívásairól, lehetőségeiről szól. Az idei rendezvényen a jelenlegi piaci változásokra reagálva a szervezők a hatékonyságot, költségcsökkentést állítják a félnapos konferencia középpontjába. Az energiahatékonyság növelése, a lehető leghatékonyabb üzemeltetés ugyanis nemcsak az új fejlesztéseket, hanem a meglévő projekteket is érinti: a zöld, energiahatékony, költséghatékony üzemeltetés az ingatlanpiac egyik legnagyobb kihívása.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Főtámogató

Támogató

Szakmai partner

Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac? Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés? A Portfolio.hu 2011. május 19-én konferenciát szervez a az ingatlan-üzemeltetés legégetőbb, legaktuálisabb kérdéseiről.

A reggelin nemzetközi előadók és a hazai ingatlanszakma jeles képviselői ülnek majd az előadói asztaloknál. Az eseményen elsősorban nem előadások, hanem interaktív panelbeszélgetések keretén belül folynak majd a szakmai viták. Az esemény célja, hogy bemutassa az ingatlanüzemeltetés és az energiahatékonyság kihívásait és elemezze a hazai ingatlanpiaci szereplők aktuális problémáit, szakmai vitáit.

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB TÉMÁI:

- Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? A növekvő piaci verseny és az ebből fakadó költségcsökkentési nyomás milyen következményekkel jár az üzemeltetők, ingatlankezelők számára? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?

- Problémás bérlők kezelése. Banki szempontból problémás ingatlanok üzemeltetése, kezelése: mit csinálnak a bankok a hozzájuk visszaszállt, visszavett ingatlanokkal?

- Zöld kérdések, energiahatékonyság az üzemeltetésben: ábránd vagy szigorú realitás ez a kérdés 2011-ben Magyarországon. Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés?

- B-kategóriás ingatlanok kezelése, üzemeltetése: kihívások, lehetőségek egy egyre aktívabb részpiacon.


AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

IDŐPONT: 2011. május 19. 08.30-12.00

HELYSZÍN: Budapest Marriott Hotel (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4. - Hungary)

Szálloda információ, térkép és elhelyezkedés

A részvevők száma 100-120 fő
A konferencia nyelve: magyar


A PORTFOLIO.HU FM 2011 RENDEZVÉNYEN A KÖVETKEZŐ CÉGEK MÁR BIZTOSAN OTT LESZNEK:

ABLON, ADAM M&C Vagyonkezelő Kft., AIG/Lincoln Kft., Appeninn Holding, Avestus Real Estate Kft., B&V FM Kft., B&V Group Zrt., B&V International Kft., BELTEX-Ingatlan Kft., Budapest Business Region, Budapesti Ingatlanhasznosítási és Fejlesztési Nyrt., Carion Befektetési Alapkezelő Zrt., CCE Hungary Kft., Colliers International (Budapest), Colliers Magyarország Kft., Coteba Kft., Cushman & Wakefield Kft., Cushman & Wakefield Property Management Services Kft., DirektMester Kft., DLA Piper Horváth és Társai ügyvédi iroda, Dr. Kővári-Tóth Andrea Ügyvédi Iroda, EC Harris Hungary Kft., EHL Real Estate Hungary Kft., ELTINGA Ingatlanpiaci Kutatóközpont, ERM, Erste Bank Hungary Zrt., Erste Group Immorent Kft., ESTON International, FHB Ingatlan Zrt., FHB Jelzálogbank Nyrt., Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking, Generali-Ingatlan Kft., Hajnóczy Kft., Hochtief Facility Management Hungária Kft., HSG Zander Hungaria Kft., IMV Hungaria Ingatlankezelő Kft., Indotek Group, Info Kft., ING Ingatlanbefektetés Kezelő Mo. Kft., InHouse Társasházkezelő Zrt., Iroda.hu Kft., Jones Lang LaSalle, K+F Tanácsadó Központ Kft., K-ép Stúdió, KÉSZ Ingatlan Kft., Kraftszer Épületgépészeti Kft., Magyar Nemzeti Bank, Metro Group Asset Kft., Millenia Létesítmény-üzemeltető Zrt., Művészetek Palotája, Noerr és Társai Iroda, OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt., Portico Investments Kft., ProLogis Hungary Management II Kft., Raiffeisen Bank Zrt., Real Management Kft., R-Estate Kft., S IMMO Hungary Kft., S.T.B. Invest Kft., SAM-LAK Kft., SCD Group Zrt., Ségécé Magyarország Kft., Skanska Property Hungary, Sourcing Hungary Kft., STRABAG Property and Facility Services Zrt., Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda, Triarco Ingatlanhasznosító Kft., TriGranit Management Zrt., TVO Europe (Hungary) Kft., Wallis Asset Management Zrt. ...


CÉLKÖZÖNSÉG:

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat:

- Property Management szegmens képviselői
- Asset Management szegmens képviselői
- Facility Management szegmens képviselői
- ingatlan szakemberek
- irodaház-tulajdonosok
- fejlesztők
- jogászok


RÉSZVÉTELI DÍJ:

A részvétel díja HUF 29.000 + ÁFA / fő.


KEDVEZMÉNYEK:

- 10% kedvezmény két fő jelentkezése esetén
- 20% kedvezmény három vagy több fő jelentkezése esetén


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATBAN:

Tartalmi kérdések: CSÛRÖS Csanád, vezető elemző, tel.: 428-9098, e-mail: csuros@portfolio.hu,

Szponzorációs lehetőségek: AGÓCS Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu,

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKŐ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu


Néhány kép a Portfolio.hu korábbi ingatlanüzemeltetési rendezvényéről (Portfolio.hu Facility Management Reggeli, 2010. április 14.)- A nagyobb képek megtekinthetők az alábbi galéria fényképeire kattintva:

Galéria

GALÉRIA | 22 kép
Utolsó helyek az ingatlanüzemeltetési és energiahatékonysági konferenciára! (tavalyi képek)

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.