Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Chief Financial Officer of the year

A Credit Management Group „CFO OF THE YEAR” néven díjat alapított, amellyel a kiemelkedő munkát végző pénzügyi vezetőket szeretné díjazni. A nemzetközi szinten is elismert díj a Portfolio-val közösen szervezett Future of Finance 2023 rendezvényen kerül átadásra 2023. szeptember 20-án, Budapesten. A jó pénzügyi teljesítményt felmutató hazai vállalatok vezetői közül a zsűri által idén is a legfelkészültebbnek és legsikeresebbnek tartott gazdasági, pénzügyi igazgatót tüntetjük ki az eseményen. Rajta kívül a legjobbak pedig a CFO Master 2023 díjban részesülhetnek.


A nevezésekhez pályázati űrlapot kell kitölteni, amely IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL ÉS TÖLTHETŐ LE.
A nevezéseket a cfooftheyear@portfolio.hu e-mail címre várjuk 2023. szeptember 13-áig.

A pályázók 20%-os kedvezménnyel, az első nyolc helyezett pedig díjmentesen vehet részt szeptember 20-ai konferenciánkon.

Pályázzon a CFO of the year 2023 díjra! A jelentkezéseket szeptember 13-ig várjuk.

CFO of the year főszponzor

Kategóriák

CFO Master 2023
CFO of the year 2023

Nyeremények

A díjat a Credit Management Group és a Portfolio Csoport közösen ajánlja fel. A magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett a győztest bemutatjuk a Portfolio.hu hasábjain a díjátadót követően, bemutatva az általa képviselt vállalat pénzügyi helyzetét, sikereit és kihívásait.  A shortlistre felkerült pályázók számára a Portfolio VIP jegyet biztosít a 2023. szeptember 20-án megrendezésre kerülő Future of Finance 2023 konferenciára, amelyen a szakmai programot az ünnepélyes díjátadó, majd állófogadás követi.
 

A díj elbírálása és átadása

A beérkezett jelentkezések alapján, a Zsűri dönt arról, ki lesz 2023 év Pénzügyi Vezetője. A Zsűri a döntés során kiemelt figyelmet fog fordítani a beruházási, finanszírozási, K+F és M&A területen jelentős eredményt elért, kiegyensúlyozott pénzügyi teljesítményű nagyvállalatok és kkv-k gazdasági, pénzügyi vezetőinek munkájára.

A díjra való jelentkezés feltételei

A díjra olyan termelő vagy szolgáltató tevékenységet végző vállalatok és intézmények pénzügyi-gazdasági vezetőinek jelentkezését várjuk (legyen szó nagyvállalatról, kkv-ról vagy éppen állami intézményről), amelyek nem a pénzügyi szektorban vagy a tanácsadó szférában tevékenykednek.

A CFO of the year 2023 díjra bármely hazai (kivéve a pénzügyi szektorban és tanácsadói szférában tevékenykedő) cég pénzügyi, gazdasági vezetője jelentkezhet.

Jogi feltételek

A díj másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. A kiírók fenntartják a jogot a pályázat eredménytelenné nyilvánítására. A jelentkezők szavatolnak érte, hogy a pályázat során benyújtott szellemi teljesítményük kizárólagos és nem pályáznak olyan produktummal, amely részben vagy egészben más szellemi teljesítménye. E szavatosság megsértésével kapcsolatosan keletkezett minden vagyoni és nem vagyoni kárért, költségért és sérelemdíjért a pályázó felel.

A jelentkezők benyújtott jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy a Jelentkezési lapon megadott adataikat a Net Média Zrt. kapcsolat-felvételi céllal kezelje (rögzítse és felhasználja) olyan módon, hogy a megadott adatkezelőkön kívül az adat másnak át nem adható és más célra fel nem használható. Az adatkezelés további szabályait a Net Média Zrt. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza.

Elérhető itt: https://portfoliocsoport.hu/info/adatvedelmi_es_adatkezelesi_szabalyzat

Problémába ütközött a jelentkezés során?

További kérdés esetén keressen minket az awards@portfolio.hu e-mail címen.

Galéria

GALÉRIA | 7 kép
Future of Finance 2022_CFO díjátadó

Támogatóink

Társszervező

Platinum támogató

Super Gold támogató

Silver támogató

Silver/Expert támogató

Bronze támogató

A rendezvény karbonsemlegességéért felel

Accessibility Partner

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

  • Szabó Szabina
  • Rendezvényszervező
  •  
  • Telefon: +36 1 646 4367
  • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Takács Sándor
  • Takács Sándor
  • Commercial Director
  •  
  • Telefon: 428-9094
  • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Palkó István
  • Palkó István
  • vezető elemző
  •  
  • Telefon: 06/1 428 90 65
  • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.