Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

GEN Z Fest 2024

Pénzről. Bátran. Techről. Tudatosan. Jövőről. Őszintén.

Időpont: 2024. május 9.  

Helyszín: Akvarium Klub

Normál jegyár

50.000 HUF + ÁFA/fő


132 EUR + ÁFA/fő


Kedvezmények

29 ÉVES KOR ALATT JÁRÓ KEDVEZMÉNY*

95% KEDVEZMÉNY

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

A Net Média Zrt. a részvételi díjak megváltoztatásának jogát a rendezvény kezdetéig fenntartja.

Vedd igénybe kedvezményeink egyikét! 

29 év alatt járó kedvezményes ár: 2500 Ft+áfa *

* GYERE EL DÍJMENTESEN - szponzoraink jóvoltából! A díjmentes részvétel feltétele: 
A rendezvény részvételi díjhoz kötött, azonban szponzorainknak köszönhetően ingyenes részvételt is biztosítunk a GENZ2024 kóddal! Azok a jelentkezők, akik hozzájárulnak, hogy átadjuk partnereink részére az elérhetőségeiket, így térítésmentesen csatlakozhatnak be az eseményre. Engedd meg, hogy partnereink felkereshesenek  ajánlataikkal, és biztosítsd ingyenesen helyedet a Portfolio Gen Z Fest 2024 eseményen! Csatlakozz be, kérdezz és tanulj a nagyoktól! A GENZ2024 kód felhasználása: Kérjük, hogy kódfelhasználás esetén a regisztrációs folyamat során az egyedi kód mezőben tüntesss fel, majd fogadd el az utolsó oldalon az adatkezelési feltételeinket és véglegesítsd a regisztrációt!
Ez a kedvezmény 2024. április 3.-tól csak 29 éves kor alatti részvevők részére elérhető és használható fel.  Az április 3-a után regisztráltak részére a belépésnél fényképes igazolvány felmutatása szükséges, ennek hiányában a részvétel megtagadható, csak a teljes ár megfizetése esetén lehetséges a rendezvényen a részvétel.
A GenZ Fest 2024 rendezvényen részt venni kívánó személyek számára az egyedi kód (GENZ2024) útján biztosított jegyek abban az esetben állnak rendelkezésre, amennyiben a részt venni kívánók a regisztrációval egyidejűleg kifejezetten nyilatkoznak arról, hogy tudomásul veszik és elfogadják a megadott adataiknak Szervező Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerinti kezelését, továbbá azt a tényt, hogy Szervező jogosult az adataikat üzletszerzési célból továbbítani. 

 

* A 29 év alatti járó kedvezmény igénybevétele esetén belépésnél a kedvezményt igazoló dokumentumot fel kell mutatni kollégáink részére. A 29 év alatt járó kedvezmény esetén személyigazolvány vagy más fényképes igazolvány felmutatása szükséges. Ennek hiányában a részvétel megtagadható, csak a teljes ár és a korábban vásárolt kedvezményes jegyár különbözet megfizetése esetén lehetséges a rendezvényen a részvétel.

A jegyár catering szolgáltatást nem tartalmaz. A kedvezmények nem összevonhatóak.

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy konferenciánkat online nem rendezzük meg. Így a rendezvényről felvétel nem készül, utólagos megtekintésre nincs lehetőség.

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Gold Lion

Silver Wolf

A rendezvény karbonsemlegességéért felel

Szakmai partner

Hivatalos autókölcsönző partner

Médiapartner

Társszervező

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Dobler Nikoletta
 • Dobler Nikoletta
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 646 4393
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Takács Sándor
 • Takács Sándor
 • Commercial Director
 •  
 • Telefon: 428-9094
 • E-mail cím:
Kocsán Petra
 • Kocsán Petra
 • Sales Manager
 •  
 • Telefon: +36307344017
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Gombkötő Emma
 • Gombkötő Emma
 • Gen Z Fest projektfelelős, fotóriporter
 •  
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.