Portfolio Konferencia logo

Szponzorációs lehetőségek

Portfolio Konferenciák

A Portfolio.hu vezető iparági fórumokat szervez többek között a biztosítás, a hitelezés, a vagyonkezelés, a vállalatfinanszírozás, a tőkepiacok, és az ingatlanpiac területén. 2004 óta több mint 140 iparági fórumot, pénzügyi és gazdasági konferenciát szerveztünk, melyeken több mint 80, a maga területén piacvezető hazai és külföldi társaság támogatta. Büszkék vagyunk arra, hogy prémium rendezvényeinkkel lendületet adhattunk Partnereinknek üzleti céljaik eléréséhez.

A támogatás előnyei, testre szabható csomagok:
Az ötcsillagos színvonalú és helyszínű konferencia kommunikációjában, a rendezvény előkészítésében és a helyszínen, valamint az eseményről szóló tudósításokban való megjelenés által a konferencia támogatója több, párhuzamos csatornán juttathatja el üzenetét célcsoportjához. A támogatás mértékétől függően több különböző, testre szabható csomagot ajánlunk, melyek testre szabható támogatóink egyedi marketing stratégiájának és költségvetésének megfelelően. Az alábbi csomagok mellett szívesen ajánlunk egyedi támogatói megjelenéseket is.

Konferencia Partner

A konferencia főszponzora a konferencia teljes kommunikációs időszakában (kb. 4-6 hét) kiemelt szerepet kap a tematika meghatározásától kezdve az előadók felkérésén, és a rendezvény teljes kommunikációs spektrumán át a helyszíni szakmai és promóciós megjelenésig, valamint az eseményt követő szakaszban.

Konferencia Arany Támogató

A konferencia támogatója arculatával megjelenik a rendezvény teljes kommunikációjában és konferencia minden helyszínén. Az ajánlat testre szabható az egyedi marketing stratégiának és költségvetésnek megfelelően, a csomag a helyszíni promóciós lehetőségek széles skáláját kínálja.

Konferencia Támogató

A konferencia támogatója arculatával megjelenik a rendezvény teljes kommunikációjában és konferencia minden helyszínén.

Konferencia Szekciótámogató

A konferencia választott szekciójának támogatója arculatával megjelenik a programot is tartalmazó (online és offline) kommunikációban és a választott szekció helyszínén.

Konferencia Promóció és Kiállítás

A csomag a helyszíni promóciós megjelenésekre koncentrál.

Állófogadás Támogató

A csomag a konferencia utáni állófogadáson a konferencia vendégeivel, valamint a Támogató által meghívott vendégekkel biztosít kiemelt megjelenési és szereplési lehetőséget.

Portfolio Klubok

A Portfolio.hu 2003 novemberében indította útjára havi rendszerességű Befektetői Klubját, amely személyes találkozási lehetőséget kínál Magyarország és a régió meghatározó vállalatainak vezetőivel és vezető elemzőkkel.

Vendégeink voltak többek között Mosonyi György, a MOL Rt., Bogsch Erik, a Richter, Zoltán Csaba, a Pannonplast vezérigazgatója, László Csaba, a KPMG Partnere, volt pénzügyminiszer; Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde elnöke, Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke is. A moderált beszélgetés után a résztvevő 200-300 a magán és intézményes befektető és pénzügyi szakember közvetlenül is bekapcsolódhat a vitába, és a jellemzően 1,5-2 órás szakmai program után szót válthat a meghívott vállalatvezetőkkel, és elemzőkkel.

Klub Támogató

A konferencia támogatója arculatával megjelenik a rendezvény kommunikációjában és az esemény helyszínén, így a támogatónk közvetlenül és több, párhuzamos csatornán juttathatja el üzenetét célcsoportjához.

További információ:

További információkért kérjük keressen minket a sales@portfolio.hu e-mail címen vagy a +36 1 327-4080 telefonszámon.