Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

2 napos Birger Trading akadémia - Tőzsdei stratégiák, élő kereskedés

Kiemelt témáink

  • A sikeres kereskedői szemlélet
  • Piaci pszichológia
  • Kereskedési stratégiák különböző piaci viszonyokra
  • Beszállási pontok meghatározása
  • Kiszállási stratégiák
  • Gyakori kereskedési hibák, amiket célszerű elkerülni
  • Agresszív kontra konzervatív kereskedési stílus
  • Risk management

Miért jöjjön el?

Birger Schäfermeier 2 napos trading akadémiája kiváló alkalmat teremt a résztvevőknek, hogy ellessék egy profi tőzsdecápa kereskedési stratégiáit, megismerjék a nyereséges day-trading fortélyait, és megtanulják elkerülni a tőzsdézőkre leselkedő gyakori csapdákat.

Birger egyedülálló előadást hoz Magyarországra, az elméletet összeköti a gyakorlattal, és az általa bemutatott stratégiákat valós számlával, élő kereskedés során demonstrálja a résztvevőknek.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

Birger Schäfermeier 2 napos trading akadémiája kiváló alkalmat teremt a résztvevőknek, hogy ellessék egy profi tőzsdecápa kereskedési stratégiáit, megismerjék a nyereséges day-trading fortélyait, és megtanulják elkerülni a tőzsdézőkre leskelődő gyakori csapdákat.

Birger egyedülálló előadást hoz Magyarországra, az elméletet összeköti a gyakorlattal, és az általa bemutatott stratégiákat valós számlával, élő kereskedés során demonstrálja a résztvevőknek.


Az előadás angol nyelven, magyar szinkrontolmács közreműködésével zajlik.

A rendezvényen Birger Schäfermeier DAX és S&P 500 határidős indexekkel, az Euro Bond piacokon, valamint EURUSD és USDJPY devizapárokkal kereskedik. A kereskedés során felvett pozíciók mérete a 3 millió eurót is elérheti.


Amit a Trading Akadémia nyújt a résztvevőknek:

Közvetlenül egy nemzetközi tőzsdecápától tanulhat, aki 25 év kereskedési tapasztalatát adja át a résztvevőknek.

Megismerheti a sikeres tőzsdés gondolkodásmódját, kereskedési filozófiáját.

A profi trader részletesen kifejti és élő kereskedés során bemutatja kereskedési stratégiáit a résztvevőknek.

Nem tankönyvszagú stratégiákat láthatnak és hallhatnak a résztvevők, hanem a jelen piaci körülmények között működő, Birger által is használt profitábilis módszerek kerülnek bemutatásra.

A Profi kereskedő döntéshozatali mechanizmusának megismerése.

Technikai elemzés eszközeinek felhasználása Birger Schäfermeier módszerével.

Ízelítő a profi kereskedő repertoárjában megtalálható, és szeptember 24-25-én élő kereskedés során Birger által használni tervezett stratégiákból:
Rés stratégiák
Hírek lekereskedése
Helyes pozíció felvétel és kockázat kezelés kitörés esetén
Pozíció felvétel visszatesztelések alkalmával
Piaci előny szerzése a kereskedés során, trendkövető stratégiák
Kereskedési sávok lekereskedése
Kiszállási stratégiák

Az előadás során az előadó és asszisztense folyamatosan figyelik a piacokat és pozíciókat vesznek fel, ha a piaci körülmények adottak ehhez.

Birger alapvetően daytrader, ami lehetővé teszi a kereskedési stratégiák teljes körű bemutatását lévén a pozíció nyitása és zárása is a résztvevők előtt zajlik A Trading Akadémián bemutatott kereskedési módok, bármely likvid termék esetében alkalmazhatóak, és könnyen adaptálhatóak a napi grafikon alapján kereskedő befektetők számára is.Időpont: 2008. szeptember 24-25. 9:00-17:00
Helyszín: Danubius Health Spa Resort Helia
1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

A résztvevőknek kávét, teát, frissítőt korlátlan büfé ebédet biztosítunk.

A részvételi díj nettó 135,000 Ft.


Amennyiben kérdése van a kétnapos Trading Akadémiával kapcsolatosan, kérem keressen minket trader@portfolio.hu email címen vagy a 1 327-4084-os telefonszámon.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.