Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

3 napos intenzív Tőzsdetanfolyam - Legyen saját maga brókere!

Kiemelt témáink

  • Mi a tőzsde? Kik a szereplők, mi mozgatja az árfolyamokat?
  • Részvényválasztás fundamentális alapon
  • Technikai elemzés A-tól Z-ig
  • Hogyan tegyünk szert előnyre a kereskedés során?
  • Trendek, trendfordulók azonosítása
  • Alakzatok
  • Japángyertyák
  • Indikátorok gyakorlati használata
  • Kockázatkezelési strtatégiák
  • Keresekdési stratégiák
speaker image
Bence Balázs
befektetési szolgáltatások igazgató
Portfolio Csoport
speaker image
Kecskeméti István

Chartcenter.hu
speaker image
Alex Papadimitropulosz
ügyvezető igazgató
Via Credit
speaker image
Takács Szabolcs
szerző
30as nyugdíjas című blog

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu három napos gyakorlat orientált tőzsdetanfolyamot szervez, ahol az érdeklődők elsajátíthatják a tőzsdézés fortélyait, megismerhetik a technikai elemzés alapjait, és megtanulják a hatékony befektetési döntéshozatal módszerit.

A gyakorlat orientált oktatás során az évtizedes tőzsdei tapasztalattal rendelkező előadóink valós példákon keresztül mutatják be a tőzsdei kereskedést, az alapoktól indulva a konkrét kereskedési stratégiákig.

A 3 napos tőzsdeiskolát teljesen kezdő illetve némi tapasztalattal rendelkező tőzsdézőnek egyaránt ajánljuk.

A rendezvény résztvevői az előadás tananyagán kívül egy 200 oldalas részletes összefoglalót is kapnak, amely segít felidézni az elhangzottakat.

A rendezvény ideje alatt kávét, teát, frissítőt, süteményt és büfé ebédet szolgálunk fel.

Helyszín: Vista Rendezvényközpont, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.
Időpont: 2009.november .14,15, 21

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

A Portfolio.hu három napos tőzsdetanfolyamot szervez, amelyen az alapoktól indulva ismerhetik meg a résztvevők a tőzsdézés fortélyait, és tanulják meg a technikai elemzés eszköztárának használatát. Az előadásokon különös hangsúlyt kap a kockázatkezelés, így a hallgatók elkerülhetik a kezdő tőzsdézőkre leselkedő csapdákat is.

Egyedülálló módon, a Portfolio.hu vezető elemzője a fundamentális alapon történő befektetési célpont kiválasztás alapvető lépéseivel is megismerteti a résztvevőket. A 3 napos szeminárium így grafikonok alapján történő döntéshozatal ismeretein túl a tőzsdézéshez szükséges fundamentális alapokkal is felruházza a résztvevőket.


A gyakorlat orientált oktatás során az évtizedes tőzsdei tapasztalattal rendelkező előadóink valós példákon keresztül mutatják be a tőzsdei kereskedést, az alapoktól indulva a konkrét kereskedési stratégiákig.

A rendezvény főelőadói Kecskeméti István és Papadimitropulosz Alex, akiknek írásai a chartcenter.hu oldalon olvashatóak, illetve elemzéseik hétről hétre hallhatóak a Portfolio.hu Webinarium előadásain. Továbbá Bence Balázs és Takács Szabolcs a Portfolio.hu munkatársa is előadnak.

A 3 napos tőzsdeiskolát kezdő, illetve némi tapasztalattal rendelkező tőzsdézőnek egyaránt ajánljuk.

Tőzsdetanfolyam időbeosztása:
November 15. - Tőzsdei alapok, piacok működési mechanizmusa, hogyan válasszunk befektetési célpontot fundamentális alapon
November 21. - Előnyszerzés a tőzsdézésben, trendek, trendfordulók, alakzatok, japán gyertyák
November 22. - Indikátorok gyakorlati használata, kockázatkezelési stratégiák. kereskedési módszerek
Grátisz nap! November 25. - 15:30-tól 17:30-ig gyakorlati, online kereskedési bemutató, magyar és külföldi piacokon, piacok közös elemzése
A 3 napos Tőzsdetanfolyam tematikája:

A 3 napos tőzsdetanfolyam tematikája:
Mi a tőzsde? Kik a szereplők, mi mozgatja az árfolyamokat?
Részvényválasztás fundamentális alapon
Technikai elemzés A-tól Z-ig
Hogyan tegyünk szert előnyre a kereskedés során?
Trendek, trendfordulók azonosítása
Grafikonrajzoló gyakorlati használata
Indikátor tréning
Kockázatkezelés
Online kereskedési technikák

Részvételi díj: Bruttó 73,750 Ft
A rendezvény résztvevői az előadás tananyagán kívül egy 200 oldalas részletes összefoglalót is kapnak, amely segít felidézni az elhangzottakat.

A rendezvény ideje alatt kávét, teát, frissítőt, süteményt és büfé ebédet szolgálunk fel.

Egyedülálló KEDVEZMÉNYEK!

- Grátisz 4.nap: november 25-én 15:30-tól 17:30-ig gyakorlati, online kereskedési bemutató, magyar és külföldi piacokon, piacok közös elemzése

- Portfolio Online Tőzsde felhasználók 15% kedvezményt kapnak a 3 napos tőzsdeszeminárium árából, így 50,150+ÁFA díj ellenében vehetnek részt az oktatáson.

- A 3 napos tőzsdeszeminárium résztvevői INGYEN. részt vehetnek a Portfolio.hu által szervezett Tőzsdenapon , ahol tőzsdei cégek vezetőitől, fundamentális és technikai elemzőktől kaphat befektetési ötleteket.

- Azon résztvevők számára, akik a 3 napos kezdő tanfolyamon és a decemberi 2 napos haladó képzésen is részt vesznek 10% kedvezményt tudunk biztosítani a rendezvények árából. A két rendezvényen való együttes részvétel díja (5 nap) így 95,400 Ft + ÁFA.
Helyszín: Vista Rendezvényközpont, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 9.
Időpont: 2009.november 15,21,22

Amennyiben kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatosan, kérem keressen minket trader@portfolio.hu email címen vagy a 1 327-4084-os telefonszámon.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.