Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

A sikeres kereskedő és befektető

Változz és nyersz

Időpont: 2019. szeptember 28 - 2019. október 8.  

Helyszín: Bokor u. irodaház

speaker image
Bence Balazs
befektetési igazgató
Portfolio Trader
speaker image

tőzsdei oktató, vezető elemző
Portfolio

Miért jöjjön el?

1.  Lépj ki a komfortzónádból!

2.  Növeld a pénzügyi intelligenciádat!

3.  Gondolkodj úgy, mint a nyertes kereskedő!

 

A Portfolio Trader Akadémia bemutatja eddigi leghatékonyabb tanfolyamát, melyben mottónk: Változz, és nyersz!

 

Hogyan? A tőzsde izgalmakkal teli világát a stratégiai gondolkodásmód elemeivel párhuzamosan mutatjuk meg. Megismered, megérted, megtanulod, hogyan fogod meglovagolni a tőzsdei hullámokat és mire kell összpontosítanod az eredményes  kereskedéshez. S hogy ne szaladjon el veled a ló, a kereskedési kockázatkezeléséről is jól informálttá válsz.

 

A kereskedés és befektetés olyan területek, ahol nem tudható előre, hogy jó döntést hozol-e. Ez mindig utólag derül ki. Nem létezik olyan módszer sem, amivel a jövőt előre láthatod. A kereskedés azonban a szabadság netovábbja is egyben, ahol rengeteg termékkel rengetegféle elképzelést valósíthatsz meg. A bizonytalan környezet és a végtelen szabadság együtt olyan világot teremtenek neked, ahol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmód, nyitottság és önfegyelem szükséges az eredményességhez. Mire van itt igazán szükség? Elsősorban önismeretre, másodsorban változási képességre - hiszen minden sikeres kereskedő gondolkodásmódja nagy változásokon megy keresztül, míg célba ér.

A Sikeres kereskedő tanfolyam abban kivételes, hogy a kereskedés mentális aspektusaira is hangsúlyt helyez.

A címbe azért tettük bele a befektetésszót, mert a hosszú távú tőzsdei vagyonépítés rejtelmeibe is beavat a képzés. Utóbbit index követő ETF-ek segítségével érjük majd el. A stratégiát és a mögöttes fundamentumokat természetesen részletesen átbeszéljük a képzésen.

 

Miért érdemes tőzsdézni?

 •     Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám.
 •     Nincs elszalasztott alkalom - ha valamiről lemaradtál, vár a következő emelkedés vagy csökkenés mert több ezer elérhető termék közül választhatsz.
 •     Teljes mértékben beillesztheted hétköznapi életedbe, mert mindig van olyan piac, ami épp nyitva tart.
 •     Már akár heti 45 perc időráfordítással is eredmény érhető el, hiszen különféle kereskedési időtávokkal dolgozhatsz.
 •     Más vállalkozásokkal összevetve elmondható: a kereskedésben a vállalt kockázat mértéke kizárólag a te kezedben van.
 •     Hosszú távon a tőzsde lenyom minden más befektetési formát.

 

Miért ajánljuk neked a Sikeres kereskedő tőzsdetanfolyamot?
Képzésünkön az elmélet és a gyakorlat találkozik, közös online kereskedési gyakorlásokat tartunk, ahol a piacralépés, veszteségvágás, profitrealizálás és pozícióméretezés négyesét gyakoroljuk.

A tanfolyam menetrendje:

 • Szeptember 28. (szombat) 09:30-17:00
 • Szeptember 29. (vasárnap) 10:00-16:00
 • Október 1. (online előadás) 17:30-18:30
 • Október 3. (online előadás) 17:30-18:30
 • Október 5. (Szombat,online előadás) 14:00-16:30
 • Október 8. (online előadás) 17:30-18:30

Részvételi díj: Bruttó 63 000 Ft.

A tanfolyamhoz, vagy akár az önálló tanuláshoz hasznos segítség Bence Balázs: A Sikeres Kereskedő című bestseller könyve, melyet ITT tudsz megvásárolni.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.