Portfolio Konferencia logo

A sikeres kereskedő

vételi és eladási pontok, kereskedési stratégia, tőzsdepszichológia

Időpont: 2017. október 7. - 18.   Helyszín: Bokor u. irodaház

Miért jöjjön el?

 • 1  Lépj ki a komfortzónádból

2  Növeld a pénzügyi intelligenciádat

3  Gondolkodj úgy, mint a nyertes kereskedő

A Portfolio Trader Akadémia bemutatja eddigi leghatékonyabb tanfolyamát, melyben mottónk: Változz, és nyersz!

Hogyan? A tőzsde izgalmakkal teli világát a stratégiai gondolkodásmód elemeivel párhuzamosan mutatjuk meg. Megismered, megérted, megtanulod, hogyan fogod meglovagolni a tőzsdei hullámokat és mire kell összpontosítanod az eredményes  kereskedéshez. S hogy ne szaladjon el veled a ló, a kereskedési kockázatkezeléséről is jólinformálttá válsz.

A kereskedés és befektetés olyan területek, ahol nem tudható előre, hogy jó döntést hozol-e. Ez mindig utólag derül ki. Nem létezik olyan módszer sem, amivel a jövőt előre láthatod. A kereskedés azonban a szabadság netovábbja is egyben, ahol rengeteg termékkel rengetegféle elképzelést valósíthatsz meg. A bizonytalan környezet és a végtelen szabadság együtt olyan világot teremtenek neked, ahol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmód, nyitottság és önfegyelem szükséges az eredményességhez. Mire van itt igazán szükség? Elsősorban önismeretre, másodsorban változási képességre - hiszen minden sikeres kereskedő gondolkodásmódja nagy változásokon megy keresztül, míg célba ér.

A Sikeres kereskedő tanfolyam abban kivételes, hogy a kereskedés mentális aspektusaira is hangsúlyt helyez.

Bár siker a kereskedés világában is fejben dől el, a grafikon, a stratégia és az esszenciális tananyag sem másodlagos. Intenzív képzésünk tartalmazza mindazt az ismeretet, amit korábbi tanfolyamaink, plusz megmutatjuk, hogyan tudsz stratégiát építeni magadnak és két, sikeresen praktizáló kereskedő bevált módszereit is megismerheted.  

Miért érdemes tőzsdézni?

 •     Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám.
 •     Nincs elszalasztott alkalom - ha valamiről lemaradtál, vár a következő emelkedés vagy csökkenés mert több ezer elérhető termék közül választhatsz.
 •     Teljes mértékben beillesztheted hétköznapi életedbe, mert mindig van olyan piac, ami épp nyitva tart.
 •     Már akár heti 45 perc időráfordítással is eredmény érhető el, hiszen különféle kereskedési időtávokkal dolgozhatsz.
 •     Más vállalkozásokkal összevetve elmondható: a kereskedésben a vállalt kockázat mértéke kizárólag a te kezedben van.

Miért ajánljuk neked a Sikeres kereskedő tőzsdetanfolyamot?
Képzésünkön az elmélet és a gyakorlat találkozik, közös online kereskedési gyakorlásokat tartunk, ahol a piacralépés, veszteségvágás, profitrealizálás és pozícióméretezés négyesét gyakoroljuk.

A tanfolyam menetrendje:

 • Október 7. (szombat) 09:30-17:00
 • Október 8. (vasárnap) 10:00-16:00
 • Október10. (online előadás) 17:30-18:30
 • Október 17. (online előadás) 17:30-18:30
 • Október 18. (online előadás) 17:30-18:30

Részvételi díj: Bruttó 50 000 Ft.

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.