Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Ashraf Laidi Budapesten

Milyen folyamatok várhatóak a piacokon? Deviza és részvénypiaci előrejelzés a világ egyik vezető elemzőjétől.

Időpont: 2013. november 19.  

Helyszín: Aquincum Hotel Budapest, Árpád fejedelem útja 94.

Kiemelt témáink

  • Mi várható az amerikai részvénypiacon?
  • Európai kilátások, mi lesz az euróval?
  • Várható mozgások a főbb devizapárok esetében
  • Változások az amerikai és európai jegybanki politikában, és azok árfolyam hatásai.
  • A japán jegybank harca, a japán jen sorsa

Miért jöjjön el?

Kereskedési, befektetési ötletek első kézből! Ashraf Laidi korunk egyik legtekintélyesebb elemzője, aki a fundamentális és technikai elemzés kettősére alapozza munkáját. Budapesti előadásán a tőzsdeguru elmondja, milyen folyamatokat vár a jövőben a főbb tőzsdei piacokon, milyen mozgásokat prognosztizál a devizapiacokon.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kereskedési, befektetési ötletek első kézből! Ashraf Laidi korunk egyik legtekintélyesebb elemzője, aki a fundamentális és technikai elemzés kettősére alapozza munkáját. Budapesti előadásán a tőzsdeguru elmondja, milyen folyamatokat vár a jövőben a főbb tőzsdei piacokon, milyen mozgásokat prognosztizál a devizapiacokon.

Az előadás angol nyelven, magyar szinkrontolmácsolás segítségével zajlik.

A rendezvényen a részvétel díjmentes, amennyiben éles City Index számlát nyit. City Index demószámla letöltők bruttó 1800 Ft-os részvételi díj ellenében lehetnek részesei Ashraf Laidi előadásának. Mindenki más számára a részvételi díj bruttó 6000 Ft.

Ha szeretne kedvezményes áron 1800 Ft-ért részt venni a rendezvényen, igényeljen City Index demószámlát.

Ashraf Laidi előadásának tematikája:
Mi várható az amerikai részvénypiacon?
Európai kilátások, mi lesz az euróval?
Várható mozgások a főbb devizapárok esetében
Változások az amerikai és európai jegybanki politikában, és azok árfolyamhatásai.
A japán jegybank harca, a japán jen sorsa

Időpont: 2013-11-19 16:00-19:00
Helyszín: The Aquincum Hotel Budapest, Árpád fejedelem útja 94., 1036 Budapest

Részvételi díj:
A rendezvényen a részvétel díjmentes, amennyiben éles City Index számlát nyit. City Index demószámla letöltők bruttó 1800 Ft-os részvételi díj ellenében lehetnek részesei Ashraf Laidi előadásának. Mindenki más számára a részvételi díj bruttó 6000 Ft.A letétes deviza és CFD kereskedés magas kockázati szintű ügyleteket jelent, amelyekben akár az eredeti betétnél is nagyobb összegeket veszíthet, ezért nem mindenki számára megfelelő. Bizonyosodjon meg arról, hogy tisztában van a kockázatokkal és szükség esetén forduljon szakértőhöz.
A Kockázatokra vonatkozó tájékoztató a Feltételek és szabályok dokumentumban található. Összefoglalja az itt meghatározott termékekkel való kereskedés kockázatait. Emellett tartalmazza a tőkeáttétel, a letétes kereskedés és volatilitás magyarázatát.
A City Index Limited a Financial Conduct Authority (FCA) engedélyével és szabályozása szerint működik az 113942 sz. jegyzékszámon. További részletekért, látogasson el a http://www.fca.org.uk/ oldalra.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.