Portfolio Konferencia logo
  INGYENES RENDEZVÉNY

Michele Castorina - day-trading tanfolyam

Időpont: 2012. június 15. - 28.   Helyszín: Portfolio Trader Tudáscenter

  • Michele day-trade stratégiájának bemutatása
  • Kereskedési hibák feltárása és kijavítása
  • Belépési pontok azonosítása Michele módszerével
  • Stop loss és money management
  • Kiszállási szintek meghatározása
  • Kereskedési hibák kijavítása
  • A tanulók kereskedésének kiértékelése

Előadók

speaker image
Michele Castorina
tőzsdei kereskedő

Miért jöjjön el?

Michele Castorina tőzsdei tréner közreműködésével immáron hetedik alkalommal szervezünk day-trade tanfolyamot. A 15 órás képzés során Michele átadja saját hatékony day-trade stratégiáját a résztvevőknek. A tanfolyam szerves részét képezi a tanulók kereskedési hibáinak feltárása valamint azok korrigálása.
Michele Castorina tőzsdei tréner közreműködésével immáron hetedik alkalommal szervezünk day-trade tanfolyamot. A 15 órás képzés során Michele átadja saját hatékony day-trade és swing stratégiáját a résztvevőknek. A tanfolyam szerves részét képezi a tanulók kereskedési hibáinak feltárása valamint azok korrigálása.

A több mint 20 éves kereskedési múlttal rendelkező tőzsdei tréner személyre szabott segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy úrrá legyenek kereskedési hibáikon, és sikerrel elsajátítsák a hosszú távon profitábilis kereskedő szemléletmódját.

A 5x3 órás program a kereskedési stratégiák iránt érdeklődőknek kereskedők számára teremt kiváló lehetőséget a használható gyakorlati tudás megszerzésére. Az oktatás a forex piacon zajlik, azon belül is főleg az EURUSD devizapáron. A résztvevők megkapják Michele RSI-n alapuló saját indikátorát is, melyet megerősítésként használ a beszállók azonosításában.

A gyakorlatorientált oktatás során egy a Michele által is használt, No Dealing Deskes MetaTrader4 felületet használunk, ahol a kereskedési platform és a likviditást nyújtó bankközi piac között közvetlen az összeköttetés, nincsen úgynevezett "híd" szoftver. Erre a sokszor skalpoláshoz hasonló rövid távú pozíciók miatt van szükség.

A tanfolyam szerves részét képezi, hogy a résztvevők óráról-órára "házi feladatot" kapnak, és otthoni kereskedésüket a trénerrel közösen elemzik ki, így tanulhatnak saját és társaik hibáiból is. Michele Castorina tanfolyamán a résztvevők száma 20 főben maximált. Az angol nyelvű tanfolyamhoz magyar tolmácsolást biztosítunk.

Kinek ajánljuk a day trading tanfolyamot:

Michele Castorina előadássorozatát a tőzsdei tapasztalattal már rendelkező kereskedők számára alakítottuk ki, akiknek már volt alkalmuk megismerni a veszteségek kesernyés ízét.

A 15 órás tanfolyam időbeosztása:
2012. június 15. 13:30-16:30
2012. június 19. 13:30-16:30
2012. június 21. 13:30-16:30
2012. június 26. 13:30-16:30
2012. június 28. 13:30-16:30

Helyszín: Portfolio Trader TudásCenter, 1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar, "D" épület, II. emelet

Amennyiben kérdése van Michele Castorina day trading tanfolyamával kapcsolatban, keresse kollégánkat a +36-1-472-2096-os telefonszámon vagy a trader@portfolio.hu email címen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.