Portfolio Konferencia logo
  INGYENES RENDEZVÉNY

Michele Castorina - day-trading tanfolyam

  • Profi kereskedő szemléletmód
  • Gyakori hibák, és azok elkerülése
  • Hatékony stratégia alapjai
  • Beszállás pontok azonosítása
  • Stop loss és money management
  • Kiszállási szintek meghatározása
  • A tanfolyam során történt kereskedések folyamatos értékelése

Előadók

speaker image
Michele Castorina
tőzsdei kereskedő

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu egyedülálló, day-trading oktatást szervez, Michele Castorina tőzsdei tréner előadásában. A 12 órás, intenzív program a napon belüli kereskedési technikák iránt érdeklődő tőzsdézők számára teremt kiváló lehetőséget, a használható gyakorlati tudás megszerzésére.

Támogatóink

A Portfolio.hu egyedülálló, day-trading oktatást szervez, Michele Castorina tőzsdei tréner tolmácsolásában. A 12 órás, intenzív program a napon belüli kereskedési technikák iránt érdeklődő tőzsdézők számára teremt kiváló lehetőséget, a használható gyakorlati tudás megszerzésére. A több mint 15 éves kereskedési múlttal rendelkező tőzsdei tréner akár személyre szabott segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy úrrá legyenek kereskedési hibáikon, és sikerrel elsajátítsák a hosszú távon profitábilis kereskedő szemléletmódját.


Michele Castorina tanfolyamán a résztvevők száma 15 főben maximált. A gyakorlatorientált oktatás során egy professzionális demo kereskedési felületen, a profi trader felügyeletével sajátíthatja el a beszállási és kiszállási pontok azonosításának, valamint a kockázat kezelésének a technikáját. A résztvevők a profi határidős kereskedők által a legjobbak között számon tartott Ninja Trader kereskedési platfomot használják a képzés során. A kereskedési platform alapvetően egyszerű használatáról mindenki részletes leírást és magyarázatot kap. A tanfolyam résztvevői folyamatosan "házi feladatot" kapnak, és otthoni kereskedésüket a trénerrel közösen elemzik ki.

A day trading tanfolyam angol nyelven zajlik, ezért minimálisan középszintű angol nyelvtudás szükséges a részvételhez.

Kinek ajánljuk a day trading tanfolyamot: Michele Castorina előadássorozatát a tőzsdei tapasztalattal már rendelkező kereskedők számára alakítottuk ki, akiknek már volt alkalmuk megismerni az árfolyam veszteség kesernyés ízét.

A 12 órás tanfolyam időbeosztása:
2010. március 16. 16:30-19:30
2010. március 18. 16:30-19:30
2010. március23. 16:30-19:30
2010. március 25. 16:30-19:30
Helyszín: 1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar (Portfolio.hu új irodája)

Amennyiben kérdése van Michele Castorina day trading tanfolyamával kapcsolatban, keresse kollégánkat a 428-9092-es telefonszámon vagy a bence@portfolio.hu email címen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.