Portfolio Konferencia logo
  INGYENES RENDEZVÉNY

Michele Castorina - day-trading tanfolyam magyarul

Időpont: 2011. február 22. - 2011. március 17.   Helyszín: Portfolio Trader TudásCenter

  • A tanfolyam során történt kereskedések folyamatos értékelése
  • Kereskedési hibák feltárása és kijavítása
  • Profi kereskedő szemléletmód
  • Hatékony stratégia alapjai
  • Beszállási pontok azonosítása
  • Stop loss és money management
  • Kiszállási szintek meghatározása

Előadók

speaker image
Michele Castorina
tőzsdei kereskedő

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu a nagy érdeklődésre való tekintettel magyar nyelvű day-trading tanfolyamot szervez, Michele Castorina tőzsdei tréner előadásában. A 6x3 órás, intenzív program a napon belüli kereskedési technikák iránt érdeklődő tőzsdézők számára teremt kiváló lehetőséget használható, gyakorlati tudás megszerzésére.
A Portfolio.hu magyar nyelvű day-trading tanfolyamot szervez, Michele Castorina tőzsdei tréner tolmácsolásában. Michele brókeri és kereskedői tapasztalatára építve kidolgozott egy olyan módszertant, mely segítségével képes feltárni kereskedési stratégiák illetve azok végrehajtásának gyenge pontjait, majd utána gyakorlati útmutatást nyújt azok kijavításához.


A 6x3 órás, intenzív program a napon belüli kereskedési technikák iránt érdeklődő tőzsdézők számára teremt kiváló lehetőséget használható, gyakorlati tudás megszerzésére.

A több mint 15 éves kereskedési múlttal rendelkező tőzsdei tréner személyre szabott segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy úrrá legyenek kereskedési hibáikon, és sikerrel elsajátítsák a hosszú távon profitábilis kereskedő szemléletmódját.

Michele Castorina tanfolyamán a résztvevők száma 30 főben maximált.

A gyakorlatorientált oktatás során egy professzionális demo kereskedési felületen, a profi trader felügyeletével sajátíthatja el a beszállási és kiszállási pontok azonosításának, valamint a kockázat kezelésének a technikáját.

A résztvevők a profi határidős kereskedők által a legjobbak között számon tartott Ninja Trader kereskedési platfomot használják a képzés során. A kereskedési platform alapvetően egyszerű használatáról mindenki részletes leírást és magyarázatot kap.

A tanfolyam szerves részét képezi, hogy a résztvevők óráról-órára "házi feladatot" kapnak, és otthoni kereskedésüket a trénerrel közösen elemzik ki, így tanulhatnak saját és társaik hibáiból is.

A day trading tanfolyam tolmácsolással, magyar nyelven zajlik, semmilyen idegennyelvtudás nem szükséges a részvételhez.

Kinek ajánljuk a day trading tanfolyamot:

Michele Castorina előadássorozatát a tőzsdei tapasztalattal már rendelkező kereskedők számára alakítottuk ki, akiknek már volt alkalmuk megismerni az árfolyam veszteség kesernyés ízét.

A 18 órás tanfolyam időbeosztása:

2011. február 22. 16:30-19:30
2011. február 24. 16:30-19:30
2011. március 03. 16:30-19:30
2011. március 08. 16:30-19:30
2011. március 10. 16:30-19:30
2011. március 17. 16:30-19:30

Helyszín: Portfolio Trader TudásCenter, 1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar

Amennyiben kérdése van Michele Castorina day trading tanfolyamával kapcsolatban, keresse kollégánkat a 472-2096-os telefonszámon vagy a trader@portfolio.hu email címen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.