Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Michele Castorina - day-trading tanfolyam magyarul - MEGTELT

Időpont: 2010. november 9. - 25.  

Helyszín: 2010-11-09,25 Portfolio Trader TudásCenter

Kiemelt témáink

  • A tanfolyam során történt kereskedések folyamatos értékelése
  • Kereskedési hibák feltárása és kijavítása
  • Profi kereskedő szemléletmód
  • Hatékony stratégia alapjai
  • Beszállási pontok azonosítása
  • Stop loss és money management
  • Kiszállási szintek meghatározása
speaker image
Michele Castorina
tőzsdei kereskedő

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu a nagy érdeklődésre való tekintettel magyar nyelvű day-trading tanfolyamot szervez, Michele Castorina tőzsdei tréner előadásában. A 6x3 órás, intenzív program a napon belüli kereskedési technikák iránt érdeklődő tőzsdézők számára teremt kiváló lehetőséget használható, gyakorlati tudás megszerzésére.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

A Portfolio.hu magyar nyelvű day-trading tanfolyamot szervez, Michele Castorina tőzsdei tréner tolmácsolásában. Michele brókeri és kereskedői tapasztalatára építve kidolgozott egy olyan módszertant, mely segítségével képes feltárni kereskedési stratégiák illetve azok végrehajtásának gyenge pontjait, majd utána gyakorlati útmutatást nyújt azok kijavításához.


A 6x3 órás, intenzív program a napon belüli kereskedési technikák iránt érdeklődő tőzsdézők számára teremt kiváló lehetőséget használható, gyakorlati tudás megszerzésére.

A több mint 15 éves kereskedési múlttal rendelkező tőzsdei tréner személyre szabott segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy úrrá legyenek kereskedési hibáikon, és sikerrel elsajátítsák a hosszú távon profitábilis kereskedő szemléletmódját.

Michele Castorina tanfolyamán a résztvevők száma 25 főben maximált.

A gyakorlatorientált oktatás során egy professzionális demo kereskedési felületen, a profi trader felügyeletével sajátíthatja el a beszállási és kiszállási pontok azonosításának, valamint a kockázat kezelésének a technikáját.

A résztvevők a profi határidős kereskedők által a legjobbak között számon tartott Ninja Trader kereskedési platfomot használják a képzés során. A kereskedési platform alapvetően egyszerű használatáról mindenki részletes leírást és magyarázatot kap.

A tanfolyam szerves részét képezi, hogy a résztvevők óráról-órára "házi feladatot" kapnak, és otthoni kereskedésüket a trénerrel közösen elemzik ki, így tanulhatnak saját és társaik hibáiból is.

A day trading tanfolyam tolmácsolással, magyar nyelven zajlik, semmilyen idegennyelvtudás nem szükséges a részvételhez.

Kinek ajánljuk a day trading tanfolyamot:

Michele Castorina előadássorozatát a tőzsdei tapasztalattal már rendelkező kereskedők számára alakítottuk ki, akiknek már volt alkalmuk megismerni az árfolyam veszteség kesernyés ízét.

A 18 órás tanfolyam időbeosztása:

2010. november 9. 16:30-19:30
2010. november 11. 16:30-19:30
2010. november 16. 16:30-19:30
2010. november 18. 16:30-19:30
2010. november 23. 16:30-19:30
2010. november 25. 16:30-19:30

Helyszín: Portfolio Trader TudásCenter, 1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar

Amennyiben kérdése van Michele Castorina day trading tanfolyamával kapcsolatban, keresse kollégánkat a 428-9092-es telefonszámon vagy a bence@portfolio.hu email címen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.