Portfolio Konferencia logo
  INGYENES RENDEZVÉNY

Michele Castorina - kereskedési tanfolyam

Időpont: 2013. február 5. - 14.   Helyszín: Portfolio Trader Tudáscenter, 1033 Polgár u.8-10.D épület 2. emelet

  • Michele day-trade és swing stratégiájának bemutatása
  • Kereskedési hibák feltárása és kijavítása
  • Belépési pontok azonosítása Michele módszerével
  • Stop loss és money management
  • Kiszállási szintek meghatározása
  • Kereskedési hibák kijavítása

Előadók

speaker image
Michele Castorina
tőzsdei kereskedő

Miért jöjjön el?

Michele Castorina tőzsdei tréner közreműködésével immáron hetedik alkalommal szervezünk kereskedési tanfolyamot. A 15 órás képzés során Michele átadja saját hatékony day-trade és swing stratégiáit a résztvevőknek. A tanfolyam szerves részét képezi a tanulók kereskedési hibáinak feltárása valamint azok korrigálása.
Michele Castorina tőzsdei tréner közreműködésével immáron nyolcadik alkalommal szervezünk kereskedési tanfolyamot. A 15 órás képzés során Michele átadja saját hatékony day-trade és swing stratégiáját a résztvevőknek. A tanfolyam szerves részét képezi a tanulók kereskedési hibáinak feltárása valamint azok korrigálása.

A több mint 20 éves kereskedési múlttal rendelkező tőzsdei tréner személyre szabott segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy úrrá legyenek kereskedési hibáikon, és sikerrel elsajátítsák a hosszú távon profitábilis kereskedő szemléletmódját.

A 5x3 órás oktatás a forex piacon zajlik, azon belül is főleg az EURUSD devizapáron, de az elhangzottak bármely más terméken alkalmazhatóak. A tanfolyam angol nyelven zajlik.

A gyakorlatorientált oktatás során egy a Michele által is használt, No Dealing Deskes MetaTrader4 felületet használunk, ahol a kereskedési platform és a likviditást nyújtó bankközi piac között közvetlen az összeköttetés, nincsen úgynevezett "híd" szoftver. Erre a sokszor skalpoláshoz hasonló rövid távú pozíciók miatt van szükség.

A tanfolyam szerves részét képezi, hogy a résztvevők óráról-órára "házi feladatot" kapnak, és otthoni kereskedésüket a trénerrel közösen elemzik ki, így tanulhatnak saját és társaik hibáiból is. Michele Castorina tanfolyamán a résztvevők száma 15 főben maximált. A tanfolyam angol nyelven zajlik

Kinek ajánljuk a day trading tanfolyamot:

Michele Castorina előadássorozatát némi tapasztalattal már rendelkező kereskedőknek ajánljuk.

A 15 órás tanfolyam időbeosztása:
2013. február 5. 13:30-16:30
2013. február 7. 13:30-16:30
2013. február 8. 13:30-16:30
2013. február 12. 13:30-16:30
2013. február 14. 13:30-16:30

Helyszín: Portfolio Trader TudásCenter, 1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar, "D" épület, II. emelet

Amennyiben kérdése van Michele Castorina kereskedési tanfolyamával kapcsolatban, keresse kollégánkat a +36-1-472-2096-os telefonszámon vagy a trader@portfolio.hu email címen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.