Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Michele Castorina - kereskedési tanfolyam

Időpont: 2013. november 5 - 14.  

Helyszín: Portfolio Profit Akadémia, 1033 Bp. Polgár u. 8.10. D épület 201.

Kiemelt témáink

  • Michele stratégiájának bemutatása
  • Kereskedési hibák feltárása és kijavítása
  • Belépési pontok azonosítása Michele módszerével
  • Stop loss és money management
  • Kiszállási szintek meghatározása
  • Kereskedési hibák kijavítása

Miért jöjjön el?

Michele Castorina tőzsdei tréner közreműködésével immáron tizedik alkalommal szervezünk kereskedési tanfolyamot. A 15 órás képzés során Michele átadja saját kereskedési stratégiáit a résztvevőknek. A tanfolyam szerves részét képezi a tanulók kereskedési hibáinak feltárása valamint azok korrigálása.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Michele Castorina tőzsdei tréner közreműködésével immáron kilencedik alkalommal szervezünk kereskedési tanfolyamot. A 15 órás képzés során Michele átadja saját hatékony stratégiáját a résztvevőknek. A tanfolyam szerves részét képezi a tanulók kereskedési hibáinak feltárása valamint azok korrigálása.

A több mint 25 éves kereskedési múlttal rendelkező tőzsdei tréner személyre szabott segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy úrrá legyenek kereskedési hibáikon, és sikerrel elsajátítsák a hosszú távon profitábilis kereskedő szemléletmódját.

A 5x3 órás oktatás a forex piacon zajlik, azon belül is főleg az EURUSD devizapáron, de az elhangzottak bármely más terméken alkalmazhatóak. A tanfolyam angol nyelven zajlik.

A gyakorlatorientált oktatás során egy a Michele által is használt, No Dealing Deskes MetaTrader4 felületet használunk, ahol a kereskedési platform és a likviditást nyújtó bankközi piac között közvetlen az összeköttetés, nincsen úgynevezett "híd" szoftver.

A tanfolyam szerves részét képezi, hogy a résztvevők óráról-órára "házi feladatot" kapnak, és otthoni kereskedésüket a trénerrel közösen elemzik ki, így tanulhatnak saját és társaik hibáiból is. Michele Castorina tanfolyamán a résztvevők száma 15 főben maximált. A tanfolyam angol nyelven zajlik

Kinek ajánljuk a Castorina tanfolyamot:

Michele Castorina előadássorozatát némi tapasztalattal már rendelkező kereskedőknek ajánljuk.

A 15 órás tanfolyam időbeosztása:
2013. november 5. 13:30-16:30
2013. november 7. 13:30-16:30
2013. november 11. 13:30-16:30
2013. november 13. 13:30-16:30
2013. november 14. 13:30-16:30

Helyszín: Portfolio TraderAkadémia, 1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar, "D" épület, II. emelet

Amennyiben kérdése van Michele Castorina kereskedési tanfolyamával kapcsolatban, keresse kollégánkat a +36-1-472-2096-os telefonszámon vagy a trader@portfolio.hu email címen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.