Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Pénzügyi Megoldások Est

3 óra a pénzügyi tudatosság jegyében

Időpont: 2015. november 18.  

Helyszín: Hotel Helia, Budapest, Kárpát u. 62-64, 1133

Miért jöjjön el?

3 óra a pénzügyi tudatosság jegyében, mely megváltoztathatja az elkövetkező 30 évet. Befektetési, kereskedési, megtakarítási ötletek szakértőktől.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Díjmentes rendezvény (részvétel regisztrációhoz kötött)

Egy este, ahol választ kap befeketedéseit, megtakarításait érintő kérdésekre. Több előadáson is részt vehet, melyeken hasznos kereskedési, megtakarítási ötleteket hallhat. Lehetősége lesz arra is, hogy kérdéseit személyesen feltegye a Portfolio Trader szakértőinek.


Témáink

TraderSzoba extra: kereskedési ötletek a magyar és nemzetközi piacokról. Mely részvényeket vegyük, melyeket adjuk 2016-ra vonatkozóan.


Hosszú távú, érték alapú befektetések. A Portfolio szakértői lerántják a leplet arról, hogy ők milyen pénzügyi termékeket vásárolnának 5-7 éves időintervallumban gondolkodva.


Nyugdíjmegtakarítási praktikák. Hogyan növeljük nyugdíj megtakarításaink hatékonyságát okosan.


Időpont: 2015. november 18. 17:30-20:30

Helyszín: Hotel Hélia, Budapest, Kárpát u. 62-64, 1133

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.