Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Stratégia workshop

Segítünk kialakítani saját kereskedési módszered!

Időpont: 2018. szeptember 21.  

Helyszín: Bokor u. irodaház

Miért jöjjön el?

Különleges, gyakorlatorientált előadásunkon profi előadóinktól működő kereskedési szisztémákat tanulhat, melyeket élő grafikonokon demonstrálnak is.

A trendkövető, hullámokon alapuló és momentum stratégiák minden ember által kereskedett terméken, így a részvény, deviza és árupiacokon is alkalmazhatóak.

Különleges tőzsdei napunk a kereskedési szisztéma kialakításának teljes témakörét körbejárja, így az alábbi témákra fókuszál:

  • Beszállási pontok,
  • Stop és célár meghatározás
  • Kockázatkezelés
  • Pozícióméretezés
  • Pozíció menedzselése

Az előadáson kizárólag a Portfolio Trader szolgáltatásokat (Portfolio Online Tőzsde, AlfaTrader) igénybe vevő ügyfelek vehetnek részt, akik 2018. Augusztus 1. után nyitottak számlát, és minimum 1 millió forint kereskedési tőkét elhelyeztek az értékpapírszámlájukon.

Régebbi ügyfeleink minimum 1 millió forint új tőke elhelyezésével válnak jogosulttá a részvételre.

A rendezvény díjmentes.

 

Időpont: 2018. Szeptember 21. 09:30-16:30

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.