Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Stratégia és kitartás - Részvény és index kereskedési tanfolyam

Ismerje meg a tőzsde világát!

Miért jöjjön el?

Legújabb tanfolyamunkon Ön megismerheti a tőzsde izgalmakkal teli világát, megtanulja meglovagolni a tőzsdei hullámokat. Megérti, mire kell összpontosítania ahhoz, hogy eredményes legyen a kereskedésben, és megismeri a kereskedési kockázat kezelésének módját.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Sokan szeretnék megtakarításaikból kihozni a maximumot, ám a magasabb hozamért cserébe tényleges lépéseket csak kevesen tesznek. A „Stratégia és Kitartás” tőzsdetanfolyam azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy változtassanak megtakarítási szokásaikon, és saját kezükbe vegyék pénzügyeik kezelését.

Tény, hogy a hozam, és a kockázat kéz a kézben járnak. Magasabb hozamért cserébe nagyobb kockázatvállalási hajlandóságra van szükség. A sikeres tőzsdéző azonban kiváló kockázatkezelő és kitartó stratéga! Ezt a győztes szemléletmódot hétvégi képzésünkön mi is alaposan körbejárjuk.

A tőzsdézés előnyei:

  • Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám!
  • Nincs elszalasztott lehetőség - ha valamiről lemaradt, jön majd a következő emelkedés vagy csökkenés, valamint több ezer egyéb elérhető termék áll rendelkezésére!
  • Teljes mértékben beilleszthető a hétköznapi életbe, mindig van olyan piac, ami akkor van nyitva, amikor Ön éppen ráér!
  • Mennyi ideje van heti szinten foglalkozni a tőzsdézéssel? Ha rászán heti 45 percet, akkor már van olyan kereskedési időtáv, ahol eredmény érhető el!
  • Ha más vállalkozásokkal hasonlítjuk össze a kereskedést, elmondható, hogy itt a vállalt kockázat mértékét kizárólag Ön dönti el. (Szemben például egy kereskedelmi vállalkozással, ahol árukészlettel kell rendelkeznie, melynek méretébe sokszor a partnerek is beleszólnak.)

Kinek ajánljuk a Stratégia és Kitartás 2 napos, hétvégi tőzsdetanfolyamunkat? Kezdőknek illetve kevés tapasztalattal rendelkező tőzsdézőknek.

Azok a jelentkezők, akik 2015. augusztus 1. és 2015. szeptember  17. között a Portfolio Trader (Portfolio Online Tőzsde, AlfaTrader) szolgáltatások egyikénél éles számlát nyitnak, és arra kereskedési tőkét is elhelyeznek, most bevezető akciónkban, csupán 6000 Ft tandíj mellett vehetnek részt a képzésen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.