Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Szakítsd át a célszalagot! - Tőzsdetanfolyam

Időpont: 2013. július 8. - 10.  

Helyszín: Portfolio TraderAkadémia 1033 Polgár u. 8-10. D épület 201.

Kiemelt témáink

  • Pszichológiai átalakulás
  • Kereskedési napló elemzése
  • Kereskedésünk vizsgálata a kockázaton keresztül
  • Swing kereskedési módszerek
  • Pozícióépítés

Miért jöjjön el?

Sok kereskedő ütközik akadályokba miután már elsajátította a kereskedés alapjait. Ők már tudják, hogyan kell adni vagy venni, ismerik a technikai elemzés alapjait, tán még a trendek irányát is azonosítani tudják, mi több kereskedési stratégiákról is hallottak már. Valami azonban mégis hiányzik ahhoz, hogy célba érjenek. Van egy láthatatlan fal, ami közéjük és a profit közé áll.

2 napos képzésünket azért hoztuk létre, hogy közösen szakítsuk át a célszalagot, és romboljuk le a mentális akadályokat, amelyek blokkolják Önt a sikeres kereskedésben.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Sok kereskedő ütközik akadályokba miután már elsajátította a kereskedés alapjait. Ők már tudják, hogyan kell adni vagy venni, ismerik a technikai elemzés alapjait, tán még a trendek irányát is azonosítani tudják, mi több kereskedési stratégiákról is hallottak már. Valami azonban mégis hiányzik ahhoz, hogy célba érjenek. Van egy láthatatlan fal, ami közéjük és a profit közé áll.

3 napos képzésünket azért hoztuk létre, hogy közösen szakítsuk át a célszalagot, és romboljuk le a mentális akadályokat, amelyek blokkolják Önt a sikeres kereskedésben.

Kinek ajánljuk képzésünket? Kereskedési tapasztalattal rendelkezőknek, a technikai elemzés alapjait már ismerőknek.

5 lépés a sikerért:

Pszichológiai átalakulás
A sikeres kereskedés 100%-ban a helyes gondolkodásmódon és a pszichológián múlik. Siker titka a kereskedő maga, aki "üzleti" terve alapján kereskedik, és megtanulja kezelni érzéseit.

Kereskedési napló elemzése
Tanuljon hibáiból, sikereiből. Dokumentálja kereskedését, ismerje meg melyik információ érdemes rögzíteni és hogyan. Már 20 helyesen dokumentált kereskedés után képes lesz fejlődni és kereskedési rendszerét optimalizálni.

Kockázat más szemmel
Nézzen mindent a kockázaton keresztül! dr. Van Tharp módszer a gyakorlatban.
A konzisztens kockázatkezelés a sikeres kereskedő egyik legfontosabb tulajdonsága. Ismerje meg mit jelent az optimális pozícióméretezés,és kockázatkezelési modell.

Swing kereskedési rendszerek és értékelésük

Pozícióépítés
Piramisépítés nemcsak Egyiptomban volt lehetséges, hanem a pénzpiacokon is. Sőt, a kereskedők gyakran a legnagyobb nyerőiket a piramisépítéssel érik el. Ismerje meg a pozíció ráépítés fortélyait.


Időpont: 2013. július 8,9 09:30-17:00 július 10. 09:30-13:00
Helyszín: Portfolio TraderAkadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház "D" épület 201.

A részvételi díj a kétnapos képzésen 9900 Ft!*

*Amennyiben 2013-06-05 és 2013-07-05 között új AlfaTrader vagy CityIndex értékpapírszámlát nyit, és arra minimum 300 USD kereskedési tőkét elhelyez, akkor 80%-os kedvezményt kap a képzés árából, és mindösszesen bruttó 9900 Ft-ért tarthat velünk.

Amennyiben Ön 2013-06-05 előtt is rendelkezett AlfaTrader vagy CityIndex értékpapírszámlával, úgy 1000 euró kereskedési számlára történő utalása jogosítja fel a kedvezményes részvételre, amelyet az alábbi időintervallumban eszközölhet: 2013.06.05. - 2013.07.05.
Egyéb esetben a részvételi díj bruttó 49,500Ft.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.