Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Őszi Szuper Trader Program

Időpont: 2011. november 7 - 2011. december 12.  

Helyszín: Portfolio Trader TudásCenter - 1033 Polgár utca 8-10 III. emelet

Kiemelt témáink

  • Kereskedés pszichológiája
  • Kockázati profil kialakítása
  • Nagy valószínűségű kereskedési lehetőségek azonosítása
  • Kereskedési hibák azonosítása
  • Erősségek és gyengeségek azonosítása
  • Személyre szabott kereskedési stratégia készítése
  • Stratégiák tesztelése

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu elindítja Szuper Trader Programját, és felszínre hozzuk az Önben rejlő kereskedői tehetséget. Nem kevesebbre vállalkozunk, mint a következő hónapokban Önt nyerő kereskedővé fejlesztjük. A program alatt megosztunk Önnel hatékony stratégiákat, segítünk kiválasztani személyiségéhez legjobban illő rendszert, és felkészítjük a nyerő kereskedés pszichológiájára. A siker garantált, Önnek csak az általunk elmondottakat kell követnie.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

A Szuper Trader Program egy komplett oktatási modell, ahol a résztvevőket a tőzsdei ismeretek mellett a kereskedés teljes pszichológia kihívásaira is felkészülnek.

A pozitív kereskedési tulajdonságok kialakítása és negatív érzések átformálása a magyarországi NLP intézet segítségével történik, míg a stratégiák és a piaci ismeretek megszerzésében pedig a Portfolio.hu Trader csapata nyújt támogatást.


Az első modulban a kereskedés gyakorlati oldalát valamint különböző kereskedési szisztémákat ismernek meg a részvevők. Megtanulják a hatékony stratégiaépítés pilléreit, egyénre szabott stratégiát alakítanak ki és felépítik feltétel nélküli hitüket kereskedési rendszerükben. Az első modul végén a hallgatók kezében lesz az a stratégia, ami a számukra a legmegfelelőbb.

A Szuper Trader Program második modulja a kereskedés pszichológiáját fejleszti, hogy a kereskedő tudatos és fegyelmezetté váljon. Az elméleti és gyakorlati tudást dr. Van Tharp modellje alapján a magyarországi NLP intézettől sajátítják el a hallgatók. Az NLP -Neuro Lingvisztikus Programozás- egy olyan technika amely megtanítja a rendkívüli helyzetek kezelésének készségeit valamint alkalmas pozitív belső állapot előhívására. Az NLP Intézet mester trénere által tartott gyakorlati foglalkozásokon a résztvevők megszabadulnak kereskedési félelmeiktől és a sikereiket gátló beidegzéseiktől. Elsajátítanak egyszerű mentális technikákat, amin keresztül gondolataik, érzéseik és cselekedeteik összhangba kerülnek.

A Szuper Trader Program kereskedői tapasztalattal már rendelkezőknek ajánlott és a program sajátosságából adódóan a résztvevők száma maximum 25 főben limitált.

A siker a képesség és a tudatosság alkalmazásán át emelkedik felül az átlagos eredményen. A Szuper Trader Program arra a szintre fejleszti a hallgatókat, amikor rendelkezik az összes szükséges kereskedői képességgel, és azokat tudatosan használja piaci döntéseiben. Nem titkos receptet adunk, hanem az Önben lévő Szuper Tradert hozzuk felszínre.

A Szuper Trader Program ára: 79900 Ft + Áfa / fő

A résztvevőknek kávét, teát, frissítőt biztosítunk.

Amennyiben kérdése van a Szuper Trader Programmal kapcsolatosan, kérem keressen minket trader@portfolio.hu email címen vagy a 1 327-4084-os telefonszámon.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.