Portfolio Konferencia logo

Tőzsdei vagyonépítés egyszerűen

Hosszú távú befektetési stratégia

Időpont: 2019. április 27. - 2019. május 7.   Helyszín: Bokor u. irodaház

Előadók

speaker image
Bence Balazs MBA
befektetési igazgató
Portfolio Trader

Miért jöjjön el?

Hosszú távú megtakarítási, vagyonépítési módszert és stratégiát sajátíthatsz el a képzésen.

Egyből tisztázzuk: Miért nagyon fontos, hogy minél inkább tudatos legyél a pénzügyekben és ismerd a legfőbb pénzügyi termékek tulajdonságait?

 

Adott a pénz, ami a te pénzed. Ezen szeretnél minél nagyobb hozamot elérni. Igen ám, de amikor a pénzt rábízod egy bankra, vagy befektetési szolgáltatóra, akkor ők is árbevételt, profitot szeretnének elérni, és ezt ők is a te pénzeden keresztül szeretnék megvalósítani. Mivel alapvetően a nagy pénzügyi szereplők szabályai szerint megy a játék, gondolhatod, hogy ki az, akinek szinte biztosan sikerül elérnie a pénzügyi célját. Nem te leszel az, hanem a pénzügyi szektor.

 

A bankfiókban, hirdetésekben leggyakrabban felbukkanó pénzügyi termékeknél olcsóbbat, vagyis alacsonyabb éves díjjal rendelkezőt nem nehéz találni. Azonban a hozam terén sem nagy művészet megverni a profi alapkezelőket, vagyonkezelőket - bár ez első hallásra meglepőnek tűnhet.

 

Kurzusunkon megismerkedsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel amelyek segítségével nagy valószínűséggel a befektetési szektort lenyomhatod a hozam tekintetében, és mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted.

Hogy konkrétan miről szól a képzés: Passzív indexkövető alapok segítségével építünk hosszú távú portfoliót, és mindezt folyamatos megtakarítással, vagyis folyamatos befektetésekkel egészítjük ki.

részvételi díj: bruttó 30 000 Ft

Időpont: 2019. április 27. 09:30-17:00

2019.május 7. 17:30-18:30 online előadás

2019. május 14. 17:30-18:30 online előadás

 

Helyszín: Bokor u. 23-25 Irodaház, 1037 Budapest és az internet

 

 

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.