Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Trading Day

Kereskedjünk együtt!

Miért jöjjön el?

A Trading Day keretében valós, élő körülmények között nyerhet betekintést egy tőzsdei kereskedő stratégiáiba, döntéseibe a DAX-indexen és a devizapiacon keresztül. Így akár saját számláján is kipróbálhatja a napon belüli vagy a hosszabb távú stratégiákat.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

A Portfolio Trader Akadémia egész napos tőzsdei kereskedési napján a gyakorlatban is kiválóan alkalmazható napon belüli, illetve hosszabb távú kereskedési stratégiákat sajátíthat el. 

A Trading Day keretében a Portfolio Trader Akadémia tőzsdei kereskedője és elemzője egész nap, valós piaci körülmények között mutat be kezdő és haladó szintű érdeklődők számára különféle tőzsdei stratégiákat. A Trading Day során a német DAX-indexben és a devizapiacon keressük a beszállókat, akár napon belüli, akár hosszabb távú kereskedésekhez. A résztvevők így könnyedén nyerhetnek betekintést a tőzsdei kereskedő különféle stratégiáiba, a döntési folyamatokra, valamint a hatékony kockázatkezelési technikákba, ennek köszönhetően akár már ott helyben saját maguk is kipróbálhatják a frissen tanult stratégiákat. 

A piacfigyelés és a kereskedési napra való felkészülés a DAX-index nyitásával együtt már reggel 8 órakor megindul, hiszen olyan stratégiák kerülnek bemutatásra, amelyek a délelőtti időszakban kínálnak kiváló belépési lehetőséget. A nap során egyszerre több termék piacát is nyomon követjük, belépési pontokat azonosítunk, legyen szó akár momentum, akár trendkövető stratégiákról. A pozícióbalépések után a megnyitott kereskedések folyamatos menedzselése, követése zajlik. 

Mit ad Önnek a trading day?

  • Megtanulhatja, milyen tényezőkre kell odafigyelni a kereskedés során
  • Stratégia építés
  • Daytrade stratégiák
  • Kockázatkezelés
  • Pozícióméretezés

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.