Portfolio Konferencia logo

Trading Day

Kereskedjünk együtt!

Miért jöjjön el?

A Trading Day keretében valós, élő körülmények között nyerhet betekintést egy tőzsdei kereskedő stratégiáiba, döntéseibe a DAX-indexen és a devizapiacon keresztül. Így akár saját számláján is kipróbálhatja a napon belüli vagy a hosszabb távú stratégiákat.

A Portfolio Trader Akadémia egész napos tőzsdei kereskedési napján a gyakorlatban is kiválóan alkalmazható napon belüli, illetve hosszabb távú kereskedési stratégiákat sajátíthat el. 

A Trading Day keretében a Portfolio Trader Akadémia tőzsdei kereskedője és elemzője egész nap, valós piaci körülmények között mutat be kezdő és haladó szintű érdeklődők számára különféle tőzsdei stratégiákat. A Trading Day során a német DAX-indexben és a devizapiacon keressük a beszállókat, akár napon belüli, akár hosszabb távú kereskedésekhez. A résztvevők így könnyedén nyerhetnek betekintést a tőzsdei kereskedő különféle stratégiáiba, a döntési folyamatokra, valamint a hatékony kockázatkezelési technikákba, ennek köszönhetően akár már ott helyben saját maguk is kipróbálhatják a frissen tanult stratégiákat. 

A piacfigyelés és a kereskedési napra való felkészülés a DAX-index nyitásával együtt már reggel 8 órakor megindul, hiszen olyan stratégiák kerülnek bemutatásra, amelyek a délelőtti időszakban kínálnak kiváló belépési lehetőséget. A nap során egyszerre több termék piacát is nyomon követjük, belépési pontokat azonosítunk, legyen szó akár momentum, akár trendkövető stratégiákról. A pozícióbalépések után a megnyitott kereskedések folyamatos menedzselése, követése zajlik. 

Mit ad Önnek a trading day?

  • Megtanulhatja, milyen tényezőkre kell odafigyelni a kereskedés során
  • Stratégia építés
  • Daytrade stratégiák
  • Kockázatkezelés
  • Pozícióméretezés

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.