Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Trading Day Birger Schäfermeierrel

Időpont: 2013. március 21.  

Helyszín: Danubius Health Spa Resort Margitsziget Budapest

Kiemelt témáink

  • A sikeres kereskedői szemlélet
  • Kereskedési stratégiák különböző piaci viszonyokra
  • Hogyan válasszuk ki a megfelelő stratégiát?
  • Kiszállási stratégiák
  • Agresszív kontra konzervatív kereskedési stílus
  • Risk management
  • Money management

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu szervezésében, ismét Magyarországon tart tőzsdei előadást a 30 éves kereskedési tapasztalattal rendelkező sztár trader, Birger Schäfermeier. A gyakorlatorientált tőzsdei oktatás során hatékony stratégiákat, kereskedési technikákat és kockázatkezelési módszereket is megismertnek a résztvevők.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

A Portfolio.hu szervezésében, ismét Magyarországon tart tőzsdei előadást a 30 éves kereskedési tapasztalattal rendelkező sztár trader, Birger Schäfermeier. A gyakorlatorientált tőzsdei oktatás során hatékony stratégiákat, kereskedési technikákat és kockázatkezelési módszereket is megismertnek a résztvevők.

A Trading Day-en egyedülálló tőzsdei előadással találkozhat! Birger az elméletet összeköti a gyakorlattal, és élő kereskedés mellett mutatja be kereskedési stratégiáját a hallgatóságnak.

Az előadás angol nyelven magyar szinkrontolmács közreműködésével zajlik.

AMIT A TRADING DAY NYÚJT A RÉSZTVEVŐKNEK:

• Közvetlenül egy nemzetközi tőzsdecápától tanulhat, aki 25 év kereskedési tapasztalatát adja át a résztvevőknek.

• Megismerheti a sikeres tőzsdés gondolkodásmódját, kereskedési filozófiáját.

• A profi trader beavatja a hallgatóságot kereskedés fortélyaiba, részletesen kifejti és élő kereskedés során bemutatja kereskedési stratégiáit a résztvevőknek.

• Nem tankönyvszagú stratégiákat láthatnak és hallhatnak a résztvevők, hanem a jelen piaci körülmények között működő, Birger által is használt profitábilis módszerek kerülnek bemutatásra.

• A kereskedés újszerű megközelítése, kereskedési irány, kockázatkezelés, és a money management egysége.

• A Profi kereskedő döntéshozatali mechanizmusának megismerése.

Az előadás során az előadó folyamatosan figyeli a piacokat és pozíciókat vesz fel, ha a piaci körülmények adottak ehhez. Birger, a profi kereskedők kedvelt platformját a Ninja Tradert használja, amely az AlfaTrader rendszerében is elérhető.

Birger alapvetően daytrader, ami lehetővé teszi a kereskedési stratégiák teljes körű bemutatását, lévén a pozíció nyitása és zárása is a résztvevők előtt zajlik. A Trading Day során bemutatott kereskedési módok, bármely likvid termék esetében alkalmazhatóak.

Az előadás angol nyelven magyar szinkrontolmács közreműködésével zajlik.


IDŐPONT: 2013. március 21. 09:00-17:00
HELYSZÍN: Danubius Health Spa Resort Margitsziget Budapest

A résztvevőknek kávét, teát, frissítőt és svéd asztalos ebédet biztosítunk.

A részvételi díj bruttó 63,000 Ft.

Amennyiben kérdése van a Trading Esttel kapcsolatosan, kérem keressen minket trader@portfolio.hu email címen vagy az 1 327-4084-es telefonszámon.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.