Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Változás tőzsdetanfolyam

Sajátítsd el a nyerő kereskedő gondolkodásmódját!

Miért jöjjön el?

1  Lépj ki a komfortzónádból

2  Növeld a pénzügyi intelligenciádat

3  Gondolkodj úgy, mint a nyertes kereskedő

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

A Portfolio Trader Akadémia bemutatja eddigi leghatékonyabb tanfolyamát, melyben mottónk: Változz, és nyersz!

Hogyan? A tőzsde izgalmakkal teli világát a stratégiai gondolkodásmód elemeivel párhuzamosan mutatjuk meg. Megismered, megérted, megtanulod, hogyan fogod meglovagolni a tőzsdei hullámokat és mire kell összpontosítanod az eredményes  kereskedéshez. S hogy ne szaladjon el veled a ló, a kereskedési kockázatkezeléséről is jólinformálttá válsz.

A kereskedés és befektetés olyan területek, ahol nem tudható előre, hogy jó döntést hozol-e. Ez mindig utólag derül ki. Nem létezik olyan módszer sem, amivel a jövőt előre láthatod. A kereskedés azonban a szabadság netovábbja is egyben, ahol rengeteg termékkel rengetegféle elképzelést valósíthatsz meg. A bizonytalan környezet és a végtelen szabadság együtt olyan világot teremtenek neked, ahol a hétköznapitól eltérő gondolkodásmód, nyitottság és önfegyelem szükséges az eredményességhez. Mire van itt igazán szükség? Elsősorban önismeretre, másodsorban változási képességre - hiszen minden sikeres kereskedő gondolkodásmódja nagy változásokon megy keresztül, míg célba ér.

A VÁLTOZÁS! tanfolyam abban kivételes, hogy a kereskedés mentális aspektusaira is hangsúlyt helyez.

Bár siker a kereskedés világában is fejben dől el, a grafikon, a stratégia és az esszenciális tananyag sem másodlagos. Intenzív képzésünk tartalmazza mindazt az ismeretet, amit korábbi tanfolyamaink, plusz megmutatjuk, hogyan tudsz stratégiát építeni magadnak és két, sikeresen praktizáló kereskedő bevált módszereit is megismerheted.  

Miért érdemes tőzsdézni?

  • Korlátlan lehetőségek - mindig jön új és újabb tőzsdei hullám.
  • Nincs elszalasztott alkalom - ha valamiről lemaradtál, vár a következő emelkedés vagy csökkenés mert több ezer elérhető termék közül választhatsz.
  • Teljes mértékben beillesztheted hétköznapi életedbe, mert mindig van olyan piac, ami épp nyitva tart.
  • Már akár heti 45 perc időráfordítással is eredmény érhető el, hiszen különféle kereskedési időtávokkal dolgozhatsz.
  • Más vállalkozásokkal összevetve elmondható: a kereskedésben a vállalt kockázat mértéke kizárólag a te kezedben van.

Miért ajánljuk neked a VÁLTOZÁS! kétnapos tőzsdetanfolyamot?

Mert ha picit is érdekel a tőzsdézés izgalmas világa, akkor a legjobb helyen velünk és nálunk próbálhatod ki, hogy képes leszel-e a változásra azaz válhat-e belőled nyerő kereskedő.

Bevezető akció!

Azok a jelentkezők, akik 2017. március 1. és 2017. április 17. között a Portfolio Trader (Portfolio Online Tőzsde, AlfaTrader) szolgáltatások valamelyikénél éles számlát nyitnak, és arra kereskedési tőkét is elhelyeznek, most 75%-os kedvezménnyel, mindössze 6000 Ft tandíj mellett vehetnek részt a képzésen.

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.