Portfolio Konferencia logo

Változás tőzsdetanfolyam

Sajátítsd el a nyerő kereskedő gondolkodásmódját!

Normál ár

18.898 HUF + ÁFA/fő (24.000 Ft br.)


Kedvezmények

BMW kártya kedvezmény

50% kedvezmény

AKTÍV TRADER ÜGYFÉL KEDVEZMÉNY

75% KEDVEZMÉNY

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

Azok a jelentkezők, akik 2016. December 01. és 2017. január  17. között a Portfolio Trader (Portfolio Online Tőzsde, AlfaTrader) szolgáltatások egyikénél éles számlát nyitnak, és arra kereskedési tőkét is elhelyeznek, most bevezető akciónkban, csupán 6000 Ft tandíj mellett vehetnek részt a képzésen.

Téli ajánlatunk BMW Kártya, BMW-MOL Green Kártya, MINI Excitement és MINI-MOL Green Kártya tulajdonosok 50% kedvezménnyel, azaz 12.000 Ft tandíj mellett vehetnek részt a tanfolyamon.

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Kapcsolat

Iratkozzon fel a Trader Hírlevélre!

Minden, ami kereskedés és befektetés

*

* - A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatban foglaltakat elfogadom.